2 от 2 за ЦСКА 1948 в контролите (СНИМКИ)

"Червените" се справиха с Локо София, надвиха "железничарите" с 2:0

2 от 2 за ЦСКА 1948 в контролите (СНИМКИ)

Отборът на ЦСКА 1948 продължава с доброто си представяне в лятната подготовка, след като надви Локомотив (София) с 2:0 в контролна среща, играна на стадион "Локомотив". "Червените" поведоха в резултата още в 3-ата минута, когато Мартин Тошев реализира красиво попдаение, а през втората част Валентин Йовков вкара втория гол в мача.

Това бе първа контрола за столичните "железничари", докато ЦСКА 1948 вече записа успех с 4:0 над Струмска слава в първата си проверка това лято.

Спарингът започна отлично за "червените", които дръпнаха в резултата след прекрасен гол на новото попълнение Мартин Тошев, който с удар от далечна дистанция успя да прехвърли стража на домакините Цветомир Витков.



В 10-ата минута Локомотив (София) отговори с добра атака по лявото крило, завършила с центриране към втора греда, където Цветомир Вачев се извиси, но стреля с глава в аут.

В 20-ата минута Евертон Джилио-Том стреля опасно от пряк свободен удар, като шутът му премина застрашително покрай десния страничен стълб на вратата зад Даниел Наумов. В 25-ата минута Мики Орачев проби остро през средата на терена, като спечели повече от 20 метра с дрибъл, след което пусна успоредно подаване към Даниел Георгиев, а ударът му бе спасен от Димитър Наумов. Младият страж успя да закове топката в ръцете си на самата голлиния.



В 41-ата минута Цветомир Витков предотврати сигурен гол във вратата си след опасен удар. Топката попадна в Андон Гущеров, който опита да довкара кълбото във вратата на Локомотив, но там защитник с шпагат успя да блокира и да избие в ъглов удар.

В 57-ата минута добър рейд на Гущеров по десния фланг завърши с остро подаване към Валентин Йовков, а нападателят изпревари защитата на “железничарите” и удвои преднината за тима на ЦСКА 1948.

В 84-ата минута влезлият като резерва Милко Георгиев остави ЦСКА 1948 с човек по-малко на терена. Младокът изрита излишно топката в трибуните, за което получи втори жълт респективно червен картон.

„Соколите“ пробват трима чужденци

Те ще тренират няколко дни с тима

Марек призова феновете си за подкрепа

В предстоящия домакински мач от Втора лига срещу Септември (София)

Иван Иванов: В ЦСКА 1948 има много талантливи млади футболисти

"Зарадвах се, когато се отвори тази възможност..."

Павлин Николов обяви бъдещето на Росен Кирилов

Треньорът на отбора ще продължи да бъде на поста си и следващия сезон

Официално: ЦСКА 1948 представи Иван Иванов

Той ще води дубъла, а Алвеша се връща начело на третия отбор

Ясни са съдиите за кръгa във Втора лига

Вижте кой ще свири Марек – Септември (София)

Митов се завръща в Септември

Опитният специалист сменя Иван Гешев

Монтана има нов треньор

Петър Колев смени Митов на "Огоста"

Дунав повали Септември Сф с 2:1 след греди и червен картон (ВИДЕО)

Русенци се изкачиха до десетото място в класирането на Втора лига

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки