300 000 евро вади Левски за Алар от Рапид Виена

Агентът на футболиста иска правна сигурност, преди подписа

300 000 евро вади Левски за Алар от Рапид Виена
Рапид Виена трябва бързо да продаде искания от Левски нападател Дени Алар. Според местните медии сините ще платят за него около 300 хиляди евро.
 
Австрийският гранд е твърде вероятно да се раздели с няколко футболисти, за да може да си набави средства за закупуването на турския халф Юсуф Ердоган от Бурсаспор.
 
Един от поставените в трансферния списък е именно Алар, съобщават тамошните медии. Нападателят, за когото във Виена преговаря новият изпълнителен директор Ивайло Петков, е част от група футболисти, които ще си тръгнат от "Алианц Стейдиъм" през лятото. Това важи още за Томас Мург, Матео Барач, Боли Болиньоли и Деян Любичич.
 
Исканият от Левски нападател е изключително близо до подпис с клуба. Това съобщи и личният агент на голаджията - Франк Щрайер. Според мениджъра обаче сините трябва да изпълнят още няколко условия на неговия клиент, за да се похвалят с привличането му. 
 
"Имаме контакт и разговори с представител на Левски. Още 2-3 неща остават отворени за изчистване. Или тази седмица ще имаме сделка, или изобщо Дени няма да ходи никъде", заяви Шрайер пред авторитетното издание "Курир". 
 
"Най-важното е да имаме сигурност от правна гледна точка. Аз и моята агенция се грижим за това и трансферът може да стане факт само ако всичко е напълно ясно и точно", коментира още Шрайер.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки