Суши с нова атака срещу Кобрата, иска лиценза и на мениджъра му

Скандалната репортерка и адвокатката й с поредна офанзива в навечерието на заседанието на Атлетическата комисия на щата Калифорния

Суши с нова атака срещу Кобрата, иска лиценза и на мениджъра му

Случаят с делото на американската репортерка Джени Суши срещу Кубрат Пулев съвсем не е приключил. Сега тя и маститата ѝ адвокатка Глория Олред подеха нова офанзива в навечерието на заседанието на Атлетическата комисия на щата Калифорния на 22 юли, която трябва да прецени дали да върне лиценза на българския боксьор. 

Той му беше отнет със задна дата от 23 март за срок от шест месеца заради целувката на Кобрата по устата на реопртерката. На четвъртия месец ще се разгледа дали той е минал курсовете срещу сексуален тормоз и ако резултатите удовлетворят комисията, от въпросната дата ще може да се бие отново на територията на Калифорния, а и на САЩ.

Но сега Суши и Олред нападнаха Кобрата заради неговия промоутър Боб Аръм. Наскоро в свое интервю той определи поведението на репортерката като скандално и провокативно и определи Кобрата като жертва. Сега двете претендират, че двамата разсъждават по един и същи начин и Пулев да изтърпи наказание, защото не се е поучил. 

Като втора мярка те искат да бъде отнет и промоутърският лиценз на Аръм, който е една от големите акули в бокса в Щатите. Ако това се случи, пак ще се отрази отрицателно на българския състезател, защото няма да има кой да защитава интересите му при преговорите за големите мачове, които му предстоят. 

А иначе Суши отново сподели до болка познатата си версия как е била насилена сексуално от Пулев с въпросната целувка и обвини българина и 88-годишния му промоутър, че не разбират какво е сексуален тормоз и колко дълбоко са я наранили. 

"Боб Аръм е топ-промоутър в бокса, но сега промотира лъжи. Той сподели куп лъжи в свое интервю. Той каза, че съм била в тренировъчния лагер на Пулев, а аз не съм. Каза, че съм задявала Пулев, а аз не съм. Каза, че съм действала като полугадже на Пулев, а аз не съм."

"Каза, че не съм спирала да кандидатствам за акредитация за мача му с Дину, но аз не съм. Не съм била приятелка с Кубрат Пулев. Неговите лъжливи твърдения се отразяват на репутацията ми като репортер и журналист. Боб Аръм вярва, че Кубрат Пулев е жертва. Кубрат Пулев не е жертва."

"Пулев е със спрени права заради сексуален тормоз. Пулев грабна лицето ми и ме целуна с окървавената си уста, а впоследствие ме грабна и за задника. Не се съгласих нито да ме целуне, нито да ме хване за задника. Никой мъж не трябва да никога да целува, сграбчва или докосва жена без нейното съгласие."

"Толкова е очевидно, че Боб Аръм и Кубрат Пулев не осъзнават какво е сексуален тормоз. Боб Аръм говори лъжи и не се интересува кого наранява или чие реноме унищожава", прочете от листчето си почти разплакана и с гробовен тон Джени Суши. 

А адвокатката ѝ Глория Олред добави: "Искам да видя Аръм наказан. Пулев вече е наказан и изтърва един голям мач, което имаше финансово отражение върху него. Ще видим какво ще реши комисията, но тя може да спре временно лиценза и на Аръм." 

Глория Олред вече е подала писмо до Атлетическата комисия на щата Калифорния с претенция за спиране на промоутърския лиценз и на Аръм.

 

Пети медал за България от Европейското по бокс

Аслъхан Мехмедова осигури перфектния завършек на деня

Светлана Каменова и Венелина Поптолева с медали от Европейското по бокс

Станимира Петрова не се качи на ринга

Нови 2 медала за България от Европейското по бокс в Белград

Осигуриха ги Севда Асенова и Златислава Чуканова

Още един четвъртфинал за България на Европейското по бокс

Хавиер Ибаниес без проблеми срещу грък в Белград

Бойните звезди на SENSHI 21 преминаха успешно официалния кантар преди галавечерта

Варна ще бъде свидетел на 14 титанични двубои със сътезатели от 17 държави

Европейското по бокс в Белград започна с български победи

Един успех дели Рами Киуан от медал, Радослав Росенов с летящ старт

Радослав Росенов и Рами Киуан откриват българското участие на Европейското по бокс

Вижте подробности

Чакането свърши – вижте пълната бойна карта на SENSHI 21

Бойната карта на SENSHI 21 включва 14 силни двубоя с 28 мощни атлети от 17 страни

Стойка Кръстева: Развиваме се в правилна посока

Доволни и заредени с оптимизъм се прибраха от Европейското първенство за младежи и девойки в Пореч българските национали по бокс

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки