ПСЖ и Милан готвят вратарска размяна

Вижте на какво са готови французите за Донарума

ПСЖ и Милан готвят вратарска размяна
От доста време Пари Сен Жермен крои планове как да привлече Джанлуиджи Донарума и е твърде вероятно това лято италианският национал наистина да пристигне на “Парк де Пренс”.
 
Sky Sport Italia и френската версия на Eurosport информират за стартирали преговори с Милан за размяната на Донарума и Алфонс Ареола. 
 
“Росонерите” трябва да регулират финансите си до 30 юни и имат интерес сделката да се осъществи преди тази дата. На “Сан Сиро” гледат съвсем сериозно на варианта да получат Ареола и 20 млн. евро в замяна на Донарума. 
 
Преди година цената на Джиджо беше значително по-висока, но фактът, че договорът му изтича през 2021 година, а явно няма да бъде подновен, дава шанс на ПСЖ. Самият страж иска да премине в клуб, който редовно участва в Шампионската лига. Милан пък не може да си позволи да преподпише със своя юноша при сегашната му или по-висока заплата.
 
За трансфера много може да спомогне спортният директор на ПСЖ Леонардо, който само допреди няколко месеца изпълняваше същата роля в Милан. Освен това, Донарума и Ареола имат един и същ личен агент - добре познатият Мино Райола.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки