Стойчо Стоев каза за Лукоки

Треньорът на Лудогорец коментира успеха в последната контрола и лятната селекция

Стойчо Стоев каза за Лукоки

"Има доста неща, които да се желаят, последен ден от лагера. Дадох шанс на футболисти, които не бяха играли. Стараха се, няма спор, исках повече футбол да видя, когато се получи съумяхме да надиграем съперника.“

Така наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев коментира успеха над Ботошани с 2:1 в последната проверка на българския шампион на австрийска земя.

„Заслужаваха си победата играчите, но има какво да се желае от тези футболисти", коментира треньорът в ефира на Диема спорт.

"Имаше и хубави моменти, Карабах е на нашето ниво, при по-добър отбор като Шахтьор, те играха по-бързо, а нашата цел е да успеем да играем на такова ниво", добави той и отказа коментар по повод очакваното ново попълнение в състава на "орлите", но пък бе запитан дали Джоди Лукоки ще бъде продаден до края на трансферния прозорец.

"Джоджи Лукоки заяви, че иска ново предизвикателство. Клубът няма да го спира, стига условията да са добри за отбора и футболиста. Трима вратари са ми много. И при Броун ситуацията е драматична, но няма конкретна оферта.“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки