Виктор Йосифов: Най-положителното беше пълната зала

"Който е загрижен за волейбола и отговаря за това, трябва да вземе мерки и да намери решение"

Виктор Йосифов: Най-положителното беше пълната зала

 "Ако търсим положителното от турнира и от Лигата, най-хубавото е, че следва една седмица почивка и започваме подготовка за квалификацията, в която се надявам да вдигнем нивото на играта. Когато казвам това, което мисля, някои хора ми се обиждат и казват, че съм негативен. Затова няма да бъда негативен.

 

Имаше и добри моменти като обратите срещу Германия и Франция. Имаше млади момчета, които се докоснаха до големия волейбол. Дано имат съзнанието и да използват този момент, да вземат най-положителното от престоя тук", каза капитанът на националния ни волейболен отбор Виктор Йосифов след разгромнатаа загуба от Сърбия с 0:3 гейма в последния мач от Лигата на нациите, игран в Пловдив.

 
"Най-положителното беше, че залата беше пълна. Благодаря на хората, че въпреки слабата продукция, която им представяме, те продължават да идват в залата, което е похвално. Адмирации и поклон пред тези хора. Имаме отбор, който през годините е показал, че в един мач може да покаже и да се случи всичко. Това е формацията ни плюс още 2-3 имена. Моите надежди са свързани с това - всички да са здрави, защото сме прекалено зависими от контузени играчи, нямаме резервна скамейка, която да ги замени достойно. Да направим добра подготовка. Всички говорим за мача с Бразлия, но преди това имаме мачове с Пуерто Рико и Египет, които да не бъдем на 100 процента сигурни, че ще спечелим. Надявам се срещу Бразилия да направим силен мач и с подкрепатра на публиката във Варна да спечелим", продължи Йосифов пред MAX Sport 1.
 
"Цялата Лига протече на това ниво. Който е загрижен за волейбола и отговаря за това, трябва да вземе мерки и да намери решение. Все още имаме 4-5 човека на добро европейско ниво, над средното и някои единици, които са на световно ниво. Но пак влязох в линията, в която казах, че съм негативен. Нека да сме положителни", завърши капитанът на България.
Владо Николов с призив към феновете на Левски

Вижте какво каза президентът на "сините"

Бленджини обяви състава на България за Лигата на нациите

Вижте 30-те избраници на новия селекционер

Левски удари ЦСКА и е на победа от титлата (ВИДЕО)

„Сините“ биха с 3:1 и са пред първи волейболен триумф от 15 години насам

Контузия приключи сезона на Алекс Николов

Вижте подробности

Марица (Пловдив) е шампион на България за десети пореден път

След успех над ЦСКА

Левски с обрат срещу ЦСКА в първия мач от финалната серия (ВИДЕО)

"Сините" изоставаха с 0:2 гейма, но се окопитиха и победиха

Жените на България до 18 г. поемат към Гърция

Тимът на Антонина Зетова във Втора група

Волейболистките на Левски взеха бронзовите медали

„Сините“ спечелиха малкия финал със Славия

Марица е на победа от 10-а поредна титла

„Жълто-сините“ с втори пореден успех срещу ЦСКА

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки