Арда с благодарствено писмо до БФС и Боби Михайлов

Дебютантите в елита с първа тренировка в Кърджали, шестима на облекчен режим

Арда с благодарствено писмо до БФС и Боби Михайлов

Общо 27 футболисти изведе Стамен Белчев на първата тренировка за Арда в Кърджали.

Сред тях бяха и новите попълнения.

Заниманието бе наблюдавано и от президента на клуба Петър Пешев.

Играчите бяха подкрепяни и от най-верните фенове, който бяха дошли на „Арена Арда“.

Тренировката продължи малко повече от час, като кондиционния треньор Антон Дончев наблегна на доста силови упражнения.

На облекчен режим тренираха Веселин Марчев, Румен Сандев, Венци Бенгюзов, Дарко Глишич, Атанас Кръстев, Иван Коконов.

Георги Чукалов прекрати своя договор с Арда по взаимно съгласие, като благодари на ръководството за престоя си в отбора. Представянето на Арда за историческото първо участие в Първа лига ще бъде в събота 6 юли на „Арена Арда“, напомнят от клуба, изпратил благодарствено писмо до БФС, което Novsport.com публикува без редакторска намеса:

До Президента на БФС г-н Б.Михайлов

Г-н Президент на БФС,


Ръководството на ПФК АРДА Кърджали, в лицето на президента Петър Пешев, изказва огромна благодарност към Вас, и ръководената от Вас футболна централа. С решението на СТК, срещата от първия кръг на Първа лига между ПФК АРДА и Ботев Пловдив да се играе в гр.Кърджали, Вие показвате, че работите за развитието на футбола в България. Приемете искрените благодарности на всички фенове на футбола от гр. Кърджали и региона. С това решение, историческата за ПФК АРДА първа среща от елита на родния футбол да се играе на собствения стадион „АРЕНА АРДА“, интересът към футбола ще се вдигне многократно.

Ръководството на ПФК АРДА изказва огромна благодарност и към лицензирания мениджър г-н Георги Лалев и г-н Неделчо Михайлов, които оказаха огромна помощ и съдействие на клуба.

Г-н Б.Михайлов, г-н Г.Лалев и г-н Н.Михалов, приемете личната ни покана да бъдете наши специални  гости на срещата АРДА – Ботев Пловдив и лично да се убедите каква е атмосферата на АРЕНА АРДА, и да усетите любовта на феновете към футбола.

С благодарност: инж. Петър Пешев

Президент на ПФК АРДА
инж. Хасан Азис
кмет на гр. Кърджали

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки