Президентът на Лил: Ливърпул е говорил с Пепе

"Ще изчакаме края на КАН", обяви Жерар Лопес

Президентът на Лил: Ливърпул е говорил с Пепе

 Президентът на Лил Жерар Лопес потвърди, че Ливърпул е водил разговори с Никола Пепе относно потенциален трансфер, но допълни, че има и други заинтересувани. Националът на Кот Д’Ивоар направи много силен сезон, като завърши с 23 гола и 12 асистенции. Представянето му накара европейските грандове да обърнат поглед към него, а Ливърпул бе смятан за една от най-вероятните дестинации. 

 
"Знам, че е имало разговори с играча, но не и с нас като клуб. Ливърпул има футболисти на тази позиция. От това, което чета, той може да отиде там, ако някой напусне. Не съм концентриран върху Ливърпул, но е вярно, че е имало разговори с агенти", разкри Лопес.
 
 
 
"Получихме две оферти преди Купата на африканските нации, ще видим след турнира. Аз исках да видим дали не можем да направим нещо преди турнира. Агентите, с които сме в добри отношения, поискаха малко време, допълни шефът на Лил. - Решението не е само на клуба. Играчът има право да обяви своите желания. Това е важен избор в кариерата му. Трудно му е да се занимава с това, докато е концентриран върху Купата на африканските нации. Съгласихме се да изчакаме до края на турнира."

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки