Галин Иванов и съпругата му се усамотиха в Италия

Скоро ще стане ясно и кой ще е отборът, в който ще продължи кариерата си играча

Галин Иванов и съпругата му се усамотиха в Италия

 Националът Галин Иванов е на почивка със съпругата си Диляна. Младото семейство щурмува Италия, като тези дни са се усамотили в италианския курорт Лаго Ди Гарда става ясно от Инстаграма на футболиста. 

 
Освен да се любуват на прекрасните гледки, сред които и най-голямото езеро в Италия - Гарда, влюбените разпускат по яхти, изискани ресторанти, клубове и лъскави бутици.
 
От кадрите, които публикуват в социалната мрежа изглежда, че са сами, но източници издават, че футболистът и половинката му са наели огромна вила, която споделят с хора от близкото им обкръжение. Преди това пък италианския им тур включваше воаяж във Верона, Венеция и Сирмионе.
 
Поради доскорошните ангажименти на Иванов с унгарския отбор Халадаш, спортистът трудно намираше време за почивка. Сега в дните му на свободен играч, той всячески гледа да се възползва от свободното си време за отдих с любимата, но не пропуска и тренировките, както се вижда на една от снимките качени в личния му Инстаграм. След броени дни ще стане ясно и кой е следващият тим, в който ще играе българина. Преговорите му са с номер 1 в Унгария - Ференцварош и Академия Пушкаш, които са шести в класирането. 
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки