Лудогорец пристигна в Унгария и пожела успех на българските отбори в Европа

Нека сезон 2019/2020 да бъде успешен за всички наши представители, пишат от Разград

Лудогорец пристигна в Унгария и пожела успех на българските отбори в Европа

Футболистите на Лудогорец вече са в Будапеща за мача си срещу унгарския Ференцварош от квалификациите за Шампионска лига.

След безпроблемен полет за около 80 минути, разградчани пристигнаха на унгарска земя, където ги посрещна отлично време и 21 градуса.

Преди тренировката днес Димо Бакалов и Станислав Манолев ще се срещат с българската общност в Унгария в местен хотел.

Тренировката на Лудогорец е от 20:30 часа българско време, а 30 минути по-рано е и официалната пресконференция на отбора.

Двубоят Ференцварош – Лудогорец ще се проведе на стадион „Групама арена”, а в навечерието му българските шампиони пожелаха успех на всички родни отбори в Европа със съобщение на клубния си сайт, което Novsport.com предоставя без редакторска намеса:

Ръководството и треньорският щаб на ПФК Лудогорец желаят успех на всички български отбори, които започват участието си в европейските клубни турнири - Левски, ЦСКА и Локо (Пд).

Нека сезон 2019/2020 да бъде успешен за всички наши представители, които ще защитават честта на българския клубен футбол на европейската сцена. Пожелаваме на феновете на евроучастниците ни незабравими вечери и поводи за гордост.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки