Сензациите в пресата: Витоша прибра изгонен от Ботев (Пловдив)

Двуметров новак аут в Локо (Пловдив); Шопов не се разбра с Дунав

Сензациите в пресата: Витоша прибра изгонен от Ботев (Пловдив)
24 часа: Двуметров новак аут в „Локо“ (Пд)

Двуметровият гигант Давид Малемба-на няма да дебютира за „Локо“ (Пд) в мача с „Черно море“ от първия кръг на Първа лига този уикенд. Играчът от Мозамбик, който има и немски паспорт, е контузен и това все още бави подписването на неговия договор с пловдивчани.

Давид, който е гласен за партньор на Стивън Езе в центъра на защитата, от няколко дни е с шина на коляното. Контузията, която Малем-бана получи в една от контролите на „Локо“, засега е пречката той да стане част от отбора официапно. Бившият играч на „Шефилд Уензди“

Ияд Хамуд вече не тренира на „Лаута“ и най-вероятно няма да се върне в родния „Локомотив“. Младият нападател проведе няколко тренировки с „черно-белите“, но иска отново да рита в чужбина. Хамуд имал няколко оферти от клубове от по-ниското ниво на английския футбол.

Тема Спорт: Витоша парафира с изгонен от Ботев (Пловдив)

Витоша Бистрица се подсили с малийския полузащитник Мохамед Сила. Роденият през 1998 година халф тренира от зимата с тигрите. Той е оставил добри впечатления по време на лятна-та подготовка. Воденият от Енгибар Енгибаров отбор ще бъде първият европейски пристан за малиеца. Витоша привлече още един футболист вчера. Това е разтрогналият преди дни с Ботев Пловдив Запро Динев. Бившият аматьорски национал от Петрич подписа договор за 1+1 години и направи първа тренировка с новия си отбор снощи. Ди-нев, който се оказа ненужен при канарчетата и бе освободен, имаше оферта от още един елитен отбор, както и от три тима от Втора лига, но от Витоша бяха най-настоятелни за подписа му.

Тема Спорт: Васил Шопов не се разбра с Дунав 

Доскорошният футболист на Ботев (Пловдив) - Васил Шопов, е постигнал споразумение да продължи кариерата си във ФК ЦСКА 1948 Сф, пише gong.bg. Пред нападателя имаше възможност да заиграе в Румъния или да се завърне в Дунав.

Интересното е, че канарчетата дори обявиха на сайта си, че дават играча на русенци. От там обаче не успяха да се разберат с полузащитника за личните му условия. Така Шопов е избрал по-добрата оферта на ФК ЦСКА 1948 Сф. Има вероятност той да играе за новия си отбор още днес в контролата с Пирин Благоевград.
 
 

 
Локо Пд със "синьо" оръжие на "Овча Купел"

Мартин Петков картотекиран

Локо Пд пусна билетите за Етър

Двубоят е в петък

Крушарски е категоричен: Томаш остава начело на Локо (Пловдив)

Босът на "смърфовете" прие спокойно загубата от Крумовград

Крушарски след резила: Вадим поуки да се променяме!

"Динко Хоркаш ще седи на пейката, щом не иска да преподпише", запъна се босът на Локо (Пловдив)

Томаш обяви групата на Локо (Пловдив) за мача с Арда

Вижте и кои са избраните футболисти за мача

Бивш футболист на Локо (Пловдив) подсили шампиона на Бахрейн

Лукас Салинас вече е ново попълнение на Ал Халдия

Берое се справи с Локомотив (Пловдив) в голов екшън (ВИДЕО)

Заралии спечелиха с 3:2 срещу "смърфовете"

ОФИЦИАЛНО: Локо Пд представи бивш играч на ЦСКА

Баи е четвъртият нов на "Лаута" тази зима

Локо (Пловдив) надделя над дубъла си в учебна игра

"Смърфовете" изпробваха играчи на проби в този тест

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки