Славия си връща Галин Иванов

Виктор Генев също може да облече белия екип

Славия си връща Галин Иванов
Бившият капитан на Славия Галин Иванов може да се завърне в тима. Националът в момента е без отбор - договорът му с унгарския Халадаш изтече, след като тимът изпадна от елита. Той премина там от белите през зимата.
 
Ако не успее да си уреди нов трансфер зад граница, Иванов почти сигурно пак ще заиграе на стадиона в "Овча купел". Сега атакуващият халф е в Италия, където се подготвя индивидуално.
 
Белите търсеха още един офанзивен футболист. Те обаче бяха изпреварени от Арда за подписа на Ивайло Димитров, който треньорът Златомир Загорчич е щял да използва и на фланга заради наличието на Мицански и Чунчуков за върха на атаката.
 
Галин  Иванов  е получил предложение и от втородивизионния ФК ЦСКА 1948 Сф.
 
Славия обмисля възможността да си върне и друг бивш футболист. Това е централният защитник Виктор Генев. Той изкара миналия сезон в Черно море, но бе освободен и в момента е свободен агент. Генев е носил екипа на Славия в периода 2010-2013. 30-годишният бранител има 59 мача за белите. Като играч на столичани е бил преотстъпван на два пъти в чужбина - в руския Криля Советов и украинския Александрия.
 
Босът на Славия Венцеслав Стефанов обяви, че е възможен изходящ трансфер. Интерес от Гърция има към вратаря Стергиакис.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки