Томаш определи групата на Берое за старта

Ботев Враца приема старозагорци в петък от 18:45 часа

Томаш определи групата на Берое за старта

Утре (12 юли) „Берое“ стартира участието си в efbet лига за сезон 2019/20 г. с гостуване на „Ботев“ във Враца.

Двубоят на стадион „Христо Ботев“ стартира в 18:45 ч. и ще бъде ръководен от Ивайло Стоянов от Петрич.

Реално двата отбора откриват новото първенство с двубоя помежду си. Това е 53 сезон на „Берое“ в елита на българския футбол.

Пожелаваме на всички „беройци“ един незабравим сезон, с много победи и хубави емоции, пишат от клуба и допълват, че Александър Томаш няма да може да разчита на Вандерсон и Георги Ангелов, които все още не са готови след претърпените тежки контузии.

Ето групата на „зелените“ за мача: Душан Перниш, Пламен Колев, Александър Василев, Александър Цветков, Георги Маджаров, Ерол Алкан, Зоран Йосипович, Иван Бандаловски, Иван Минчев, Карлос Охене, Мартин Камбуров, Яя Меледже, Милен Желев, Никита Баранов, Педро Еуженио, Петко Цанков, Рубен Бриджидо, Стоян Иванов и Юлиан Ненов.

Ивайло Стоянов от Петрич е арбитър на срещата, а негови първи помощници ще бъдат Велислав Миленков от Благоевград и Димитър Стоиловв от Кюстендил, а четвърти съдия е Георги Иванов от София. Делегат на БФС е Иво Марков от Видин, а Валери Цветков от Благоевград ще оцени работата на съдийството.

В историята на най-високото ниво на българския футбол „Берое“ е надделявал над „Ботев“ 23 пъти, а 21 са победите на сметката на „врачани“. 8 са двубоите завършили без победител, а головата разлика е 83:65 в полза на „зелено-белите“.

26 са срещите във Враца, където „Берое“ има 3 победи, „Ботев“ 17, а равенствата са 6. Най-честият резултат между двата тима е 2:0 за „Ботев“ (7 пъти). „Берое“ се намира в серия от четири мача без загуба от този противник.

През изминалата кампания „Берое“ победи този съперник два пъти – с 4:0 в Стара Загора и с 1:0 във Враца.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки