Сензациите в пресата: Спешна среща в ЦСКА след изцепката 2:2 с Етър

Левски дава 150 000 евро на Рапид за Алар; Гадже бетонира бразилец в Локо Пд

Сензациите в пресата: Спешна среща в ЦСКА след изцепката 2:2 с Етър

Най-интересните теми от българската преса днес, 14 юли:

 

„24 часа”: Спешна среща в ЦСКА след изцепката 2:2 с Етър

 

Спешна среща е имало в ЦСКА след чутовната издънка на старта на първенството. Тимът направи 2:2 у дома срещу Етър. Накрая гостите можеше и да спечелят пред обидно малкото фенове на „Българска армия", но изпуснаха уникални положения. Гриша Ганчев привикал при себе си Стойчо Стоилов, Добри Митов и Люпко Петрович. Много вероятно е двойката централни защитници Божидар Чорбаджийски и Николай Бодуров да седнат на пейката заради смешните голове на Етър. Първият дойде след грешка на Тиаго Родригес, който реши да се прави на техничен пред пеналта и Даниел Младенов му отне топката. При втория никой не се ориентира при балонно центриране на Иван Стоянов и Младенов се разписа отново.

Единственият светъл лъч е Митко Митков. 18-годишното крило дебютира със страхотен гол и ще е титуляр срещу Титоград във вторник. След мача Люпко Петрович нахока играчите, като заяви, че без дисциплина няма победи.

 

„Тема спорт”: Левски дава 150 000 евро на Рапид за Алар

 

Ръководството на Левски ще плати 150 хиляди евро на Рапид Виена за услугите на Дени Алар. 29-годишният нападател бе привлечен след началото на подготовката. Той ще играе на „Герена" като преотстъпен от австрийския клуб. Срокът за наема е 1 сезон. След изтичането му Левски ще може да откупи 29-годишния нападател и да го задържи за още две кампании. От клуба вече са договорили при какви условия това може да стане, както и са уточнили параметрите по бъдещ контракт с австриеца. За да придобие напълно правата на играча, Левски ще трябва да плати още 150 хиляди евро, тоест общата стойност на трансфера ще нарасне на 300 хиляди от европейската валута - това разкриха в Австрия.

Освен за Алар сините са платили суми и за привличането на 20-годишните Асен Чандъров и Здравко Димитров от столичния Септември. Двамата засега са последните попълнения на сините. Първите трима нови, акостирали на „Герена" през лятото, пък дойдоха като свободни агенти. Това бяха черногорският национален вратар Милан Миятович, гръцкият централен защитник Янис Каргас и аржентинският халф Франко Мазурек. Попълненията на Левски до момента са 6, но се очаква бройката им да нарасне до 9. Треньорът Петър Хубчев иска съставът да бъде подсилен още с таран, флангови нападател и ляв бек, който да бъде алтернатива на национала Иван Горанов.

 

„Меридиан мач”: Гадже бетонира бразилец в Локо Пд

 

Футболист на Локомотив (Пд) изживява истински ренесанс на „Лаута" заради гадже. Бразилецът Елитон Жуниор си е намерил приятелка в Пловдив и покрай нея е вдигнал много формата си. Става дума за нашенка, която е дъщеря на сравнително популярен местен бизнесмен. „Елитон сякаш е различен човек. Вече е усмихнат и не му липсва толкова Бразилия. Много по-съвестен е в тренировките и скоро дори може да се пребори за титулярния състав", разказаха от „Лаута". 

Припомняме, че атакуващият халф беше пред изгонване от Локомотив (Пд), след като не успяваше да развие потенциала си. Самият Елитон също искаше да напусне клуба, защото не можеше да се аклиматизира към обстановката в България и родната му Бразилия много му липсваше. Дори в един момент през миналия сезон той си беше събрал багажа и искаше да напуска клуба. Сега обаче Жуниор дори не си и помисля да си тръгва. Плеймейкърът има и италиански паспорт и принципно е сред най-конвертируемите футболисти на Локомотив (Пд). Спортно-техническото ръководство на тима вярва, че бразилецът има качества да играе важна роля за отбора, а любовната афера му се отразява изключително положително.

 

Левски обяви кога пуска билетите за ЦСКА

Двата тима играят на 7 април

Шестима национали на Ботев отново при "канарчетата"

На "Колежа" се готвят за Черно море

ЦСКА плати над 3 млн. лева на НАП

Левски вече не фигурира след длъжниците

Община Пазарджик отпуска пари за заплати на Хебър

Очаква се 105 хиляди лева да бъдат преведени на клуба

Стоичков: Оптимист съм за България

Камата смята, че скоро отборът ни ще се класира за голям футболен форум

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

Гонзо избра кой да го наследи в БФС

Кирил Котев ще заеме поста технически директор

Локо Пловдив връща Медвед на Пирин

В момента той е под наем на "Лаута"

Трима национали вече тренират с Левски

Пламен Андреев, Марин Петков и Хосе Кордоба са на линия за Николай Костов

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки