Важна информация за феновете на Лудогорец за реванша с Ференцварош

Официалната тренировка на "орлите" във вторник започва в 19,45 ч. на клубната база

Важна информация за феновете на Лудогорец за реванша с Ференцварош

ПФК Лудогорец уведомява всички фенове, които ще гледат на живо реванша от първия предварителен кръг на Шампионската лига срещу Ференцварош в сряда (17 юли) от 20,30 ч., че същия ден стадион "Лудогорец Арена" отваря врати в 18,30 ч.

 Клубът напомня, че В момента се продават билети на базата в Разград. В деня на мача от 10,00 ч. ще работят касите на улица "Васил Левски". Важно е да се знае, че продажбата на билети ще бъде преустановена 15 минути преди началото на двубоя - в 20,15 ч. Касата за феновете на унгарския тим на сектор "Г" ще отвори в 18,00 ч.

В сряда се очаква стадионът да е пълен и по тази причина ПФК Лудогорец призовава феновете да дойдат за мача възможно по-рано, за да се улесни пропусквателния режим и да се избегне струпване по входовете. Влизането на "Лудогорец Арена" става посредством турникети, като привържениците трябва да спазват указанията на стюардите.

Всички фенове са задължени да носят със себе си документ за самоличност. Малолетните и непълнолетни лица под 18 годишна възраст ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнена от него декларация.

Клубът съобщава, че на "Лудогорец Арена" няма да бъдат допускани фенове в нетрезво състояние, с оръжия, опасни предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки, както и шишенца парфюм и дезодорант. Расистките скандирания, както и използването на лазери от трибуните по време на мача, са абсолютно забранени. ПФК Лудогорец напомня, че всички привърженици подлежат на щателна проверка по входовете, като забранените предмети ще бъдат изземвани.

Официалната тренировка на Лудогорец във вторник започва в 19,45 ч. на клубната база. Пресконференцията на шампионите е с начален час 12,30 ч. и в нея участие ще вземат треньорът Стойчо Стоев и капитанът Светослав Дяков. Официалната тренировка на Ференцварош е в 20,00 ч. на стадион "Лудогорец Арена". Треньорът Сергей Ребров ще даде пресконференция половин час по-рано.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки