Плевен тръпне в очакване на Стоичков

Гостите на галавечерята на 26 юли ще запознаят лично със звездния футболист и ще получат автограф

Плевен тръпне в очакване на Стоичков

Голям е интересът към срещата с Христо Стоичков в Плевен - изчерпани са голяма част от кувертите за нея, съобщиха за БТА организаторите на вечерта. Галавечерята, посветена на легендарния български футболист, която е обявена под мотото "25 години от САЩ 94", е насрочена за 26 юли от 20.00 часа в плевенско заведение.

Почитателите на големия български футболист ще имат възможност да достигнат до автобиографичната му книга "Христо Стоичков - Историята", написана в съавторство с Владимир Памуков. Гостите ще запознаят лично със звездния футболист и ще получат автограф.

В празничната вечер, заедно със Стоичков, ще бъдат  Памуков, комикът Димитър Туджаров-Шкумбата и Иво Райчев, посочват организаторите. Някои истории са прекалено истински, за да се разказват, но аз реших да опитам, разкрива Стоичков за книгата си в послеслов.

Той предупреждава, че "това не е книга за най-добрия човек, когото познаваме". Това е моята истина, моята история, изтъква световноизвестният български футболист. Почитателите му в Плевен все още имат шанс да си осигурят място за очакваното събитие.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки