Изтеглиха жребия за първенството на Трета лига ЮЗГ

Групата тази година ще се състои от 17 отбора

Изтеглиха жребия за първенството на Трета лига ЮЗГ

Жребият за първенството на Югозападната Трета лига бе изтеглен днес. Събитието се състоя в Национална футболна база "Бояна". 

Мероприятието бе открито от председателя на Зоналния съвет към БФС-София Валентин Чакъров. Заместник-изпълнителният директор на БФС Антон Попов призова отборите за честност и феърплей. 

Президентът на Аматьорската футболна лига и член на Изпълкома на БФС Румен Вълков обяви, че всички отбори, които участват в шампионата ще получат мачови топки. Жребият бе изтеглен от секретаря на Зоналния съвет на БФС-София Николай Младенов, който запозна клубовете с новостите за сезон 2019/2020 и електронното първенство, което ще бъде въведено на всички нива в аматьорския футбол. Задължително е всеки един отбор да излъчва и записва срещите с предоставената му техника. 

Групата през тази година ще се състои от 17 отбора, заради отказа на Чико-Бунара от село Бяга от участие. На мероприятието присъстваха още председателят на Съдийската комисия към Зона София Костадин Стоичков и зам-председателят на комисията Георги Игнатов, който запозна представителите на клубовете с новостите в правилата на играта влезли в сила от 1 юни 2019 г. 

Двамата призоваха участниците за по-толерантно отношение към младите футболни съдии, защото някои от тях ще обслужват срещите. Шампионатът започва на 3 август,  мачовете ще се играят от 18:00 часа, а последният кръг ще се изиграе в края на ноември. На 27-ми октомври, когато ще се състоят местните избори няма да има кръг.

 

Ето и срещите от първите два кръга:

 

1-ви кръг

Септември Симитли - почива

Беласица Петрич - Оборище Панагюрище

Балкан Ботевград - ФК Кюстендил

Надежда Доброславци - Миньор Перник

Спортист Своге - Сливнишки герой Сливница

Пирин Разлог - Ботев Ихтиман

Перун Кресна - Рилски спортист Самоков

Чавдар Етрополе - Марек Дупница

Вихрен Сандански - Банско

 

2-ри кръг

Банско - почива

Марек Дупница - Вихрен Сандански

Рилски спортист Самоков - Чавдар Етрополе

Ботев Ихтиман - Перун Кресна

Сливнишки герой Сливница - Пирин Разлог

Миньор Перник - Спортист Своге

ФК Кюстендил - Надежда Доброславци

Оборище Панагюрище - Балкан Ботевград

Септември Симитли - Беласица Петрич

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки