Стъридж се размина с леко наказание

ФА готви обжалване

Стъридж се размина с леко наказание
Даниел Стъридж бе наказан за период от шест седмици и глобен със 75 000 лири, след като бе определен за виновен по две обвинения за нарушаването на правилата за залагане на Футболната асоциация на Англия.
 
Четири седмици от това наказание, което влиза в сила от 17 юли, обаче са условна присъда и той ще има възможност да играе от началото на август.
 
Нападателят в момента е без клуб, след като договорът му с Ливърпул изтече. Към него имаше 11 обвинения, но бе признат за виновен по две от тях. От ФА не са доволни от наложената санкция и са подали молба за обжалване в Комисията по регулации и се надяват на по-голямо наказание.
 
Миналата година Джоу Бартън бе наказан за 18 месеца, след като се призна за виновен по обвинение за направени 1260 залога в рамките на 10 години.
 
Конкретното обвинение, заради което е наказан Стъридж, е свързано с потенциален негов трансфер през януари 2018 г. Тогава той е дал инструкции на брат си да направи залог за негово преминаване в Севила. Такъв трансфер всъщност не се осъществи, като тогава играчът премина под наем в Уест Бромич.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки