Конте бесен на ръководството на Интер

Треньорът смята, че обещанията, които са му дадени, не се спазват

Конте бесен на ръководството на Интер

 Новият старши треньор на Интер Антонио Конте е ядосан от действията на ръководството на клуба. Той не е доволен от работата по трансферите и вече смята, че някои от обещанията, които са му дадени, започват да не се спазват. 

 
Един от основните проблеми за Конте е трансферът на Ромелу Лукаку. Нападателят на Манчестър Юнайтед бе близо до преминаване на "Сан Сиро", но след последните преговори вероятността това да се случи става все по-малка. "Нерадзурите" не са готови да платят исканите от "Олд Трафорд" 75 милиона паунда. Последната оферта на Интер е била да вземе играча под наем за два сезона, като да прати 9 милиона лири за това, а в договора да има опция за закупуване на стойност 54 милиона. Тези условия обаче не са очаровали представителите на Юнайтед.
 
След тези разговори ръководството на италианците е започнало да търси по-евтини варианти за централен нападател и се е насочило към Едисон Кавани. Договорът на уругваеца с Пари Сен Жермен изтича следващото лято. След престои в Палермо и Наполи той е доказал класата си в италианското първенство. 
 
 
 
Конте бил крайно недоволен от това, че трансферите се бавят, тъй като имал желание да разчита на новите играчи за турнето на тима в Азия. Клубът все още не може да намери купувачи и за футболистите, на които няма намерение да разчита, а сред тях са Мауро Икарди, Раджа Наинголан и Жоао Марио.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки