Царско село и Арда се "занулиха" в интересен мач (ВИДЕО+СНИМКИ)

Новаците без гол след два кръга

Царско село и Арда се "занулиха" в интересен мач (ВИДЕО+СНИМКИ)
Новаците Царско село и Арда направиха 0:0 в мач помежду си от втория кръг на efbet Лига. Двубоят беше интересен, с доста положения, но двата тима така и не можаха да стигнат до първия си гол в елита. 
 
През миналия сезон "царете" постигнаха две победи над тима от Кърджали, а на старта на настоящето първенство тимът на Никола Спасов загуби от Лудогорец с 0:2, докато Арда завърши 0:0 с Ботев (Пловдив) у дома.
 
Мачът, който се игра на ст. "Славия" започна с леко надмощие на Цасрско село. В 4-ата минута Иван Караджов спаси удар с глава на Манев. Пет по-късно отново вратарят на Арда се намеси сполучливо след шут на Родни Антуи.
 
 
Арда постепенно изравни играта и на свой ред можеше да вкара. В 23-ата минута Жоао Аморим пробва шут от далеч, но встрани от целта. Десет след това Веселин Марчев пое топката на границата на наказателното поле и отправи удар с левия крак. Топката прелетя опасно близо край десния страничен стълб.
 
В 38-ата минута македонецът Дарко Глишик се справи с Емануил Манев и Йордан Минев отляво. Последва центриране в наказателното поле, където Кавдански игра с топката и за малко не си отбеляза автогол. С това приключи и всичко интересно през първото полувреме.
 
 
Първото опасно положение след почивката отново беше пред вратата на Царско село. В 56-ата минута Иван Коконов изскочи сам срещу Чворович, който обаче беше по бърз и овладя топката. Футболистът на гостите връхлетя отгоре му и го удари лошо. В крайна сметка се размина без сериозни наранявания.
 
Иван Караджов спаси на два пъти Арда в разстояние само на една минута. В 77-ата той отрази далечен удар, топката попадна в Антви, който центрира, но вратарят улови. 60 секунди след това Георги Минчев излезе очи в очи със стража, който парира удара на голмайстора на "червените".
 
 
Последва грандиозен пропуск и за Арда. Радослав Василев беше изведен сам срещу вратаря на Царско село, но ударът му беше отразен. До края Чворович спаси шут на Румян Ховсепян.
 
---------------------------------------------------------------------------
Царско село - Арда 0:0

Царско село: 1. Чворович, 25. Й. Минев, 3. Кавдански, 17. Даскалов, 14. Минев, 89. Евертон, 6. А. Георгиев, 11. Родни, 8. Уесли, 21. Манев, 10. Г. Минчев

Арда: 1. Караджов, 5. Гаич, 20. Лозев, 12. Глишик, 21. Василев, 8. Ховсепян, 17. Коконов, 9. Марчев, 27. Мартинов, 30. Аморим, 45. Илиша
---------------------------------------------------------------------------
Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

Efbet Лига изпревари първенството на Кристиано Роналдо в класация

Вижте подробности

Лудогорец към Неделев: Не се предавай!

Вижте посланието към футболиста

Арда ще спечели местното дерби с Крумовград

Вижте подробности

Георги Иванов с крути мерки срещу черното тото

Президентът на БФС инициира работна среща в Бояна

Левски обяви програмата на отбора преди домакинството на Славия

Вижте какво предстои

Лудогорец падна от Стяуа след скандална дузпа (ВИДЕО)

"Орлите" загубиха с 2:3 в контролна среща

Младокът Дани Полонски се превръща в ключова част за Пирин

Украинецът бързо стана част от титулярния състав и се отплаща с изключително добра игра

ЦСКА ще бъде поставен ако се класира в Лига Европа

Добри новини за "червените"

Втора Лига
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки