Марица (Пд) и Оборище не се победиха

По-интересните положения бяха през първата част

Марица (Пд) и Оборище не се победиха

Марица (Пловдив) завърши наравно 0:0 срещу един от водещите отбори в Югозападна Трета лига - Оборище (Панагюрище). Двубоят бе равностоен, но и доста интересен и приятен за наблюдаване. Двата тима играха открит футбол и положения пред двете врати не липсваха, но гол така и не падна.

По-интересните положения бяха през първата част, която се игра и на по-високо темпо. Проверката беше ползотворна за треньорския щаб на “жълто-сините”, а в игра влязоха всички здрави футболисти от групата.

 
В състава на гостите личаха имената на доскорощния капитан на Марица Костадин Дяков, както и на Николай Колев и вратаря Кирил Акалски, който също е "жълто-син" юноша. Следващата контролна среща на Марица ще е срещу Ботев (Пловдив). Проверката ще се играе във вторник, от 10 часа, на базата на “канарчетата” в квартал Коматево. За сряда пък е плануван спаринг с Борислав (Първомай), а последната контрола ще бъде в неделя, на стадион “Марица”, срещу юношите на Локомотив до 19 години. Тогава ще бъде и официално представен съставът за сезон 2019/2020. 
 
МАРИЦА: Илия Николов, Димитър Мичков, Димитър Аврамов, Йордан Пейчинов, Даниел Спасов, Мартин Анастасов, Олджай Алиев, Христо Янчев, Милен Танчев, Георги Георгиев, Запрян Запрянов. През втората част в игра влязоха: Горан Гръблев, Иван Мицев, Любомир Масалджиев, Цецо Главчев, Стоян Пидев.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки