Юнайтед излъга Интер в Сингапур (ВИДЕО)

Младок донесе успеха на "червените дяволи"

Юнайтед излъга Интер в Сингапур (ВИДЕО)

Манчестър Юнайтед победи Интер с 1:0 в приятелска среща от турнира "Интернешънъл Чемпиънс Къп", играна в Сингапур. Единственото попадение реализира Мейсън Грийнууд в 76-ата минута. "Червените дяволи" доминираха през цялата среща, като предимството им бе по-осезаемо през второто полувреме, когато те пропуснаха няколко възможности да се разпишат.

Отборът на Оле Гунар Солскяер започна на високо темпо и притесни съперника в първите минути. “Червените дяволи” имаха голямо предимство по отношение владеенето на топката, но редките контраатаки на италианците всъщност носеха по-голяма опасност. Тимът на Конте се справи с първоначалния натиск и бе добре организиран в защита, като не оставяше много пространства.

Единствената реална опасност до средата на първото полувреме бе далечен удар на Люк Шоу в 15-ата минута. Бранителят стреля отлично по диагонала, но топката мина покрай лявата греда на Ханданович. В следващата добра ситуация за Юнайтед отново бе замесен Шоу. Той проби отляво и пусна към нахлуващия Рашфорд, който се размина с топката.

Тимът на Солскяер имаше сериозен превес за определен период и организира няколко добри атаки, но нямаше завършващ удар. Интер обаче можеше да откри. На два пъти след ъглови удари защитата на англичаните не се справи добре, а при първата Де Хеа остана под топката, но удар на Шкриняр с глава бе неточен.

Новото попълнение на “червените дяволи” Даниел Джеймс на два пъти се озова с топката в наказателното поле, но не намери правилните решения. Пет минути преди почивката Марсиял излезе на стрелкова позиция след двойно с Лингард. Ханданович излезе отлично и успя да блокира удара му.

Манчестър Юнайтед се изправя срещу Интер в първия сериозен тест по време на подготовката. "Червените дяволи" вече изиграха две контроли в Австралия, като победиха местния Пърт Глори с 2:0 и Лийдс с 4:0. Сега те се преместиха в Сингапур, където ги чака новия отбор на Антонио Конте.

Срещата е от международния турнир “Интернешънъл Чемпиънс Къп”, който се провежда на различни места по света.

"Нерадзурите" започнаха тренировки преди седмица, а в първата си контрола спечелиха с 2:1 срещу швейцарския Лугано. Конте не е доволен, че процесът със селекцията се бави, а един от исканите от него играчи е Ромелу Лукаку. Нападателят на Юнайтед не е в групата на англичаните, като вчера Оле Гунар Солскяер заяви, че той има контузия. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки