Треньорът на Осиек: Срещу ЦСКА трябва да сме безгрешни

„Предстои ни еврошоу срещу специален отбор“, смята Дино Скендер

Треньорът на Осиек: Срещу ЦСКА трябва да сме безгрешни

Звездите на Осиек Антонио Манце и Мирко Марич се развихриха в първия кръг на първенството.

Двамата бяха точни за домакинския успех с 2:0 над Славен Белупо.

Манце направи добър дебют, като откри малко преди почивката, а голмайсторът на тима Марич оформи крайния резултат четири минути преди края на редовното време.

След двубоя треньорът на тима Дино Скендер похвали отбора си за представянето. Той определи играта като дисциплинирана и отличи изявите в защита.

"Не допуснахме нито една опасност пред своята врата", отчете младият специалист и изрази задоволство от разбирателството между нападателите Марич и Манце.

"Те изиграха добър мач в офанзивен, и в дефанзивен план. Радвам се, че този модел и схема с двама нападатели работи в началото на сезона. Надявам се, че тепърва ще видим най-доброто от Марич и Манце", допълни Скендер.

"В защита пък Шутало изигра великолепен мач. Отборно в дефанзивен план стояхме много добре", каза още той.

"Започваме да се подготвяме за ЦСКА. Предстои ни еврошоу срещу специален отбор със страхотна атмосфера. Трябва да сме безгрешни и твърди в представянето си, за да постигнем каквото искаме", посочи Скендер.

"Все още не сме толкова раздвижени, колкото желая. Все пак има няколко нови футболисти и това е разбираемо. Все още не се разбираме с лекота на терена, но това се изгражда с времето."

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки