Бонев: Оптимизмът се върна в Локо Пд

Бруно Акрапович ще изготви точната тактика да преодолеем Спартак, заяви Зума

Бонев: Оптимизмът се върна в Локо Пд
Почетният президент на Локо Пд и легенда на клуба Христо Бонев изрази оптимизъм, че тимът ще постигне добър турнирен резултат в първия мач със Спартак Търнава, който да даде надежди за реванша и отстраняване на съперника.
 
"Първото и най-важно нещо е, че ще приемем Спартак Търнава на "Лаута". На стадиона кипеше и все още кипи огромен труд за подобряване на всичко това, което искаха от УЕФА за провеждане на мач от такова ниво. Това най-много радва феновете и нас.
 
Първият двубой в шампионата с Черно море във Варна бе разочароващ но, както се видя, много отбори ще бъдат разочаровани от тима на Илиан Илиев. Веднага след това дойде срещата със Славия и оптимизмът се върна при нас", каза Зума пред "Тема спорт".
 
"Бруно Акрапович и щабът му следят подробно Спартак Търнава и вярвам, че са ги разучили добре. Момчетата трябва да разберат какво е значението на един мач в Лига Европа. Ще бъде много положително в първия двубой да вземем аванс, който да ни осигури по-лек реванш и класиране за третия кръг.
 
Имаме футболисти, които ще направят всичко възможно да зарадват хората. Това, което наблюдавам и чувам, е, че доста хора вече са си купили билети за срещата, така че стадионът ще се понапълни, а какво по-хубаво от това. Спартак Търнава е преодолим съперник.
 
Имаме сили да продължим. Бруно Акрапович сигурно вижда някои проблеми, които са очевадни в крайната защита, но той ще намери начин с избора си и тактиката да преодолее този противник", добави славният национал на България.
 
"Господин Крушарски хвърли доста средства, за да не играем в София или Бургас. Той беше възхитен от факта колко фенове имаше на тържествата по улиците на Пловдив след спечелването на купата", завърши Христо Бонев.

 

Френски гранд иска звездата на Локо (Пд)

Нтело прави все по-силно впечатление

СЕРИЯТА ПРОДЪЛЖАВА! Лудогорец ликува на "Лаута"(ВИДЕО)

Късна драма и болезнен за Локо (Пд) герой

Локо Пд със "синьо" оръжие на "Овча Купел"

Мартин Петков картотекиран

Локо Пд пусна билетите за Етър

Двубоят е в петък

Крушарски е категоричен: Томаш остава начело на Локо (Пловдив)

Босът на "смърфовете" прие спокойно загубата от Крумовград

Крушарски след резила: Вадим поуки да се променяме!

"Динко Хоркаш ще седи на пейката, щом не иска да преподпише", запъна се босът на Локо (Пловдив)

Томаш обяви групата на Локо (Пловдив) за мача с Арда

Вижте и кои са избраните футболисти за мача

Бивш футболист на Локо (Пловдив) подсили шампиона на Бахрейн

Лукас Салинас вече е ново попълнение на Ал Халдия

Берое се справи с Локомотив (Пловдив) в голов екшън (ВИДЕО)

Заралии спечелиха с 3:2 срещу "смърфовете"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки