АЕК Ларнака с важно съобщение преди мача с Левски

Нека феновете на двата отбора да подкрепят любимците си на терена и да забравят расизма и обидите, заявиха от кипърския клуб

АЕК Ларнака с важно съобщение преди мача с Левски
Малко повече от 48 часа преди началото на мача между АЕК и Левски в Ларнака, ръководството на домакините в този мач пусна подробности за пропускателния режим на стадиона.
 
То отдели специално внимание на призивите да няма расистки изцепки по време на двубоя, като те бяха адресирани и към българския представител. 
 
"Сините" си имат огромни проблеми с УЕФА в последните години и постоянно изтърпяват какви ли не наказания заради невъздържаното поведение на привържениците им.
 
Последният случай е от гостуването в Ружомберок, когато представители на фракция вдигнаха знаме с нацистки символи и сега тече разследване срещу клуба от Европейската клубна централа и той рискува нова тежка санкция. 
 
Кипърците също са имали доста главоболия в миналото заради поведението на агитката си, така че решиха да се презастраховат още преди началото на двубоя и да разпространят специален призив срещу расизма. 
 
"Искаме да обърнем внимание на всеки един запалянко, който ще посети мача между АЕК и Левски, независимо от мястото, което ще заеме на стадиона. Стриктно е забранено внасянето на факли, бомбички и други опасни предмети.
 
Предупреждаваме, че не трябва да се внасят расистки слогани, банери с политическо съдържание, както и не се допуска провокативно, обидно или друго подобно поведение, както и облекло на стадиона.
 
Обръщаме внимание на феновете на двата отбора да подкрепят любимците си на терена и да забравят расизма и обидите", съобщиха от кипърския клуб.

 

Заги: Сега ще разчитаме на Левски

Треньорът на Славия коментира загубата от Крумовград

Станислав Генчев: Няма как да не съм доволен

„Показахме, че искаме в челната шестица“

Серкан Юсеин: Заслужено победихме Славия

„Още не е ясно, чакаме следващия мач на ЦСКА 1948“

Христо Янев: Надеждата остава, ще се борим

Треньорът на Ботев (Враца) призова за феърплей

Светльо Петров: Играхме силно, дори с човек по-малко

Треньорът на Етър коментира загубата във Враца

Левски ще реши бързо мача с Берое

Вижте подробности

Босът на Локо Сф: Какви италианци, какви нови собственици?

„Смешна работа! Стига фантасмагории“, отсече Иван Василев

ЦСКА показа уникални записки от равенството с Интер през 1967 година

Вижте ги

Себастиан Вия проговори за трансфер, иска най-доброто за Берое

Вижте интервю с новата звезда на старозагорци

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки