Греъм Кери: Трябва да дадем 110% от себе си срещу Осиек

"ЦСКА може лесно да играе в Чемпиъншип в Англия"

Греъм Кери: Трябва да дадем 110% от себе си срещу Осиек

Футболистът на ЦСКА Греъм Кери обеща край на кризата и съвсем различно лице на "червените" срещу "Осиек". Двубоят от втория предварителен кръг на Лига Европа ще бъде излъчен пряко по bTV Action в четвъртък от 20, 30 часа.

 
Ирландецът записа дебют още в първия официален мач на ЦСКА срещу Титоград, а оттогава е неизменно в титулярния състав.
 
"Бях много изненадан от качеството на отбора. Мисля, че този тим може лесно да играе в Чемпиъншип в Англия. Някои от футболистите, с които разполагаме, превъзхождат технически много от играчите в Лига 1, така че бихме се справили много добре там.", каза Кери в интервю за bTV.
 
Той е критичен към моментното представянето на тима в българското първенство. След два кръга "червените" имат едва една точка, като загубиха катастрофално от "Черно море" с 1:3 у дома.
 
"Последният мач беше неприемлив. Не играхме добре, не създадохме добри положения за голове, а допускахме лесно такива. Мога да обещая, че ще има незабавна реакция от наша страна. Подведохме феновете си, подведохме и себе си. Следващият мач е много важен. Ще тичаме, ще се борим и ще играем добре, надяваме се на добър резултат. Ще е тежък двубой, това е много добър отбор. Знам, че трябва да дадем 110% от себе си.", добави той.
 
Срещу хърватите, "червените" за първи път ще излязат официално под ръководството на Люпко Петрович: "Не мисля, че нещо се променя кой знае колко за нас. Всичко сме заедно в това. Говорим си открито. След слабото ни предсатвяне направихме точно това – казахме си всичко. Всички знаем къде се намираме в момента и какво трябва да направим оттук нататък.", каза още футболистът.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки