Левски преотстъпва двама офанзивни футболисти

Атанас Кабов и Илия Димитров ще бъдат пратени под наем в други клубове

Левски преотстъпва двама офанзивни футболисти

С привличането на Насиру Мохамед и Найджъл Роберта, двама от юношите в Левски ще станат излишни в първия отбор. Това са крилото Атанас Кабов и централният нападател Илия Димитров.

И без идването на първите двама на „Герена“ дуото има трудности с намиране на място в групата -те не бяха сред 18-те за двубоя с Етър, пише „Тема спорт“. Затова и треньорът Петър Хубчев и щабът му ще потърсят място, където да ги пратят да трупат игрово време, каквото няма да получат в Левски.

Това няма да е новост за играчите. През миналата пролет Кабов бе пратен в Царско село. Той се представи добре в този тим, като му помогна да спечели промоция за елита. 20-годишното крило бе на терена в 12 двубоя от Втора лига, в които реализира 1 гол. Илия Димитров също бе преотстъпен. Той носи екипа на столичния Септември. 23-годишният нападател, който има 17 мача с 1 гол за Левски във всички турнири, бе предимно резерва през пролетта. Бе на терена в 9 срещи, в които отбеляза 3 гола. Те обаче не се оказаха достатъчни за оставането на Септември в елита.

Интерес към Кабов и Димитров не липсва. От Локомотив София ги искат в пакет. Червено-черните се надяват, че ще могат да ги привлекат. Двамата обаче са желани и от други тимове под наем, включително и такива от елита. Очаква се решение за тях да има през следващата седмица.

Левски вече преотстъпи двама младоци. Крилото Мартин П. Петков бе даден на Локомотив Горна Оряховица, а централният защитник Томислав Папазов отиде в Хебър.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки