Хубчев в Кипър: Левски винаги е фаворит! (ВИДЕО)

„Очаква ни много тежък мач“, предупреди наставникът на „сините“ преди сблъсъка с АЕК в Ларнака

Хубчев в Кипър: Левски винаги е фаворит! (ВИДЕО)

"Наличието на толкова много испанци в състава на АЕК предразполага към определен стил. Това е отбор, който е дисциплиниран и играе футбол. Очаква ни много тежък мач, като прибавим климатичните условия."

Думите са на Петър Хубчев преди мача на Левски срещу АЕК в Ларнака от втория квалификационен кръг на Лига Европа.

Треньорът на „сините“ изрази увереност в своите футболисти и коментира последните трансфери, както и факта, че съперникът на тима му не е допускал гол на международната сцена на своя “АЕК Арена” след официалното откриване на стадиона през октомври 2016 година. В осем двубоя от предварителните кръгове на Лига Европа кипърският отбор има седем победи и едно реми с голова разлика 21:0.

„Статистиката малко интересува футболистите и треньорите. Едва ли това ще притесни самите футболисти. Трябва да се замислим върху силата на отбора. Всяка традиция е затова - да се нарушава. Алар и Мазурек дойдоха при нас неподготвени. Със сигурност не са готови за 90 минути, но тренират много сериозно. Колкото и да са неподготвени, тези момчета ще дадат всичко от себе си, ако се наложи. С който и противник да играем, за мен фаворит са нашите футболисти. Уважаваме АЕК, но за мен фаворити са тези момчета, с които сме тук. Познавам достатъчно добре целия отбор на АЕК", каза той.

"Буквално преди да се качим в автобуса, ми беше казано, че (Ивайло) Найденов има някакъв вирус. Няма какво да съжаляваме. В последните дни хората в клуба направиха всичко възможно тези два трансфера да станат факт. Единият футболист, който е с нас, доколкото разбрах, вече има жълта карта и ще може да играе. Другият е в София. Всички други футболисти са здрави и са на разположение. Щом играчите са в Левски - това са футболистите, които сме искали. Няколко пъти съм заявявал, че за нас всяка тренировка е важна. Нека изчакаме и последното занимание, но мисля, че нещата около състава са ясни", посочи Хубси.

"Нормално е да има размяна на любезности между треньори и отбори. Не смятам, че някой от съставите има предимство. Това са неща, които малко ме интересуват. Едва ли ще ни подлъже, че сме почнали с мачовете от първенството. Най-хубавото при този трансфер (Насиру Мохамед) е, че идва от първенство, което се играе. Гледал съм го. За мен тогава той игра на по-различна позиция. Имам информация, че той се подвизава на две или три позиции. Това дали утре ще започне като титуляр, мога да го кажа след днешната тренировка. Най-хубавото е, че той може да играе 90 минути. Станислав Костов има проблеми от месеци. Стиска зъби и дава толкова, колкото може. Щом е в отбора - сме преценили, че може да помогне с каквото може", допълни треньорът на Левски.

Александър Любенов: Грешките изграждат

Стражът на Локо София говори по няколко теми както на терена, така и извън него

Крумовград си хареса звезда на Ботев Враца

Браян Переа има 6 гола в 25 мача този сезон

Архитект Хаджиев: Този стадион ще е впечатляващо съоръжение

"Горди сме, че по-малко от година след представянето на проекта, вече текат дейности", заяви той

Снимат филм за най-великия голмайстор на Черно море

Идеята е на фен фракция Д'Ъртанян

Томаш изгуби трима за мача с ЦСКА 1948

Сериозни проблеми за Локо Пловдив преди мача в неделя

Лудогорец поздрави Кирил Домусчиев за рождения ден

"Най-доброто предстои", обещаха "орлите" на собственика си

Днес козирката на "Българска Армия" отива в историята

Събарянето на конструкцията ще започне в 10:00ч.

Матай: Червените картони бяха пресилени

Капитанът на ЦСКА смята, че Ботев Пловдив се радват предварително

Керкез: Голяма победа, на нашия стадион ще бъдем много силни

Треньорът на Ботев Пловдив остана много доволен от успеха над ЦСКА за Купата на България

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки