Мидтиланд си връща Краев

Божидар е много талантлив играч, заяви Свенд Граверсен

Мидтиланд си връща Краев
Българският национал Божидар Краев беше пратен под наем от своя Мидтиланд в португалския елитен Жил Висенте по-рано тази седмица. Но няма шанс това да се превърне в постоянен трансфер, като намерението на датчаните е да си го върнат след изтичането на срока. 
 
Разбира се, това ще се случи ако юношата на Левски покаже достатъчно качества, за да си извоюва място в първия състав на тима си. Подобно нещо се случи с Авер Мабил, който беше пратен под наем от Мидтиланд в Пасош де Ферейра, завърна се и сега е титуляр. 
 
"Краев е много талантлив играч, но не получава достатъчно време за игра в нашия тим. Надяваме се, че в този отбор ще развие качествата си така, че да заслужи мястото си в първия отбор на Мидтиланд.
 
Видяхте, че нещо такова се случи с Мабил, надяваме се да стане и с Краев", заяви спортният директор на датския клуб Свенд Граверсен. 
 
Българският футболист отиде в този отбор през 2017 г., но не успя да си извоюва титулярно място. През лятото се говореше, че ще се завърне в Левски, но датчаните предпочетоха да го пратят в Португалия и Жил Висенте.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки