Юнайтед записа четвърта поредна победа в контролите (ВИДЕО)

"Червените дяволи" се наложиха с 2:1 над Тотнъм

Юнайтед записа четвърта поредна победа в контролите (ВИДЕО)

Манчестър Юнайтед постигна четвърта поредна победа в контролите от началото на подготовката. Този път “червените дяволи” надделяха с 2:1 над Тотнъм в среща от “Интернешънъл Чемпиънс Къп”, играна в Шанхай.

"Червените дяволи" поведоха в 21-ата минута с попадение на Антони Марсиал. С голяма доза късмет "шпорите" изравниха в 65-ата минута, когато удара на Лукас Моура се отклони в бранител на Юнайтед и заблуди Ромеро. Това бе първото попадение, което тимът на Солскяер допуска в приятелските срещи това лято. Анхел Гомес направи резултата 2:1 след индивидуален пробив десет минути преди края.

Двата отбора започнаха доста активно. В първите минути лондончани владееха по-често топката, но в петата блестяща контраатака на съперника можеше да доведе до гол. Даниел Джеймс намери Марсиал и той отправи много хубав диагонален удар, но топката се удари в лявата греда на Гасанига.

В десетата минута Деле Али пропусна да открие резултата. Неговият изстрел бе отразен от Де Хеа. Али на няколко пъти влезе остро в краката на играч на съперника и още в 12-ата минута получи жълт картон. Малко по-късно "червените дяволи" получиха отлична възможност, след като Джеймс бе съборен от Сисоко на границата на наказателното поле. Ашли Йънг изпълни фаула, като ударът му бе точен, но слаб и не затрудни вратаря на "шпорите".

Отборът на Солскяер откри резултата в 21-ата минута след отлична атака. Андреас Перейра напредна и пусна към Марсиал, който стреля в близкия ъгъл на Гасанига. Стражът можеше да се намеси доста по-добре, но пропусна топката покрай себе си.

Муса Сисоко пък имаше голям късмет да не получи картон. Той настъпи с бутоните в областта на корема Даниел Джеймс, който бе паднал на земята. Ситуацията предизвика известни спорове между играчи на двата отбора, но съдията не наказа никой, а в официален мач това щеше да е директен червен картон. Опасни влизания като цяло не липсваха, като и двата отбора играеха агресивно. Към края на полувреме Андреас Перейра отнесе Хари Кейн и получи жълт картон за това.

На почивката Солскяер смени целия отбор, а колегата му Почетино направи шест промени. Първата сериозна опасност след почивката се откри пред Хюн-Мин Сон, който опита да прехвърли Ромеро, но ударът му бе неточен. Тотнъм имаше предимство в тези минути. Ерик Байи получи контузия и напусна десетина минути след началото на втората част. Бранителят напусна на носилка, а травмата на пръв поглед изглеждаше сериозна. Туанзебе се появи на негово място.

“Шпорите” стигнаха до заслужено изравняване в 65-ата минута. Голът обаче падна с голяма доза късмет. Появилият се на почивката Лукас Моура стреля от границата на наказателното поле, топката се отклони в Люк Шоу и заблуди Ромеро. Бразилецът се разписа и в първата контрола на тима срещу Ювентус. Миналия сезон той вкара два гола на "Олд Трафорд" при успеха на Тотнъм с 3:0.

В последната част на двубоя темпото стана по-ниско преди Юнайтед да стигне до ново попадение. Десет минути преди края Анхел Гомес тръгна отляво, направи двойно с Мата, мина покрай няколко защитници и технично прати топката в далечния ъгъл за 2:1. Малко по-късно гол на Рашфорд бе отменен поради засада.

Де Хеа отново е опция за Реал Мадрид

"Белия балет" ще търси нов вратар за новия сезон

Киеза си промени мнението, преподписва с Ювентус

Смяташе се, че крилото ще напусне торинци след края на сезона

Атлетико Мадрид вдигна Гризман на крака

32-годишният французин поднови тренировки

Байерн Мюнхен изкушава вундеркинда на Милан

Франческо Камарда все още не е подписал професионален договор с "росонерите"

Канаваро: Ще тренирам Наполи и за без пари

Световният шампион с Италия призна, че това е неговата мечта

ФИФА и УЕФА са притеснени от случващото се в Испания

Прокуратурата все още разследва случая "Рубиалес"

Слух от Испания: Барселона се пробва за Ерлинг Холанд?

Каталунците с изненадваща трансферна цел

Манчестър Юнайтед активира клаузата на Бремер

"Червените дяволи" искат да подсилят защитата си с бразилеца

Интер преподписва с Индзаги след края на сезона

Специалистът се е устремил към първото си Скудето като треньор

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки