Италианец посочи Ивелин Попов за свой любим съотборник

Той е от хората, с които не само бях доволен да играя, но и които ми станаха истински приятели извън полето, каза Бокети

Италианец посочи Ивелин Попов за свой любим съотборник
Доскорошният защитник на Спартак (Москва) Салваторе Бокети назова любимите си съотборници от дългия си престой в руския гранд. Сред тях е и капитанът на националния ни отбор Ивелин Попов.
 
“Любимите ми съотборници в Спартак? Ще посоча трима - Куинси Промес, Ейдън Макгийди и Ивелин Попов. Това са хора, с които не само бях доволен да играя, но и които ми станаха истински приятели извън полето.
 
Най-добрият ми треньор в Спартак? За мен това са Валери Карпин, Дмитрий Аленичев и Масимо Карера. Най-удобно ми беше да работя с тях”, сподели Бокети пред Sport24.
 
32-годишният италианец игра за московчани в периода 2013-2019 г., докато Попов се присъедини към тима през 2015 г. и го напусна през тази зима в посока Ростов.
 
Двамата станаха шампиони със Спартак през сезон 2016/17. Наскоро българинът включи бранителя в идеалния си отбор. Преди дни Бокети се присъедини като свободен агент към новака в Серия "А" Верона.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки