Легенди на крака при Стоичков

Любо Ганев му организира парти на кораб

Легенди на крака при Стоичков
Едни от най-големите легенди на българския спорт дойдоха на крака, за да сложат край на втория летен тур на „Историята".
 
Биографичната книга на Христо Стоичков, написана в съавторство с Владимир Памуков и издадена от ии „Софтпрес", разлюля в последната седмица Панагюрище, Стара Загора, Петрич, Каварна, Плевен и в неделя вечер завърши с шоу в Русе.
 
Най-големият ни волейболист Любо Ганев посрещна Кавалера на „Златната топка" още в събота. За миг бе организиран и купон на кораб по река Дунав. Ганев и Стоичков не спираха да се снимат с фенове, които на шега измерваха с колко Любо е по-висок от Ицо. 
 
„Той е най-големият, никой не може да го стигне", казваше волейболистът.
 
За голямото подписване в „Монбат Арена" пристигна и една от най-големите легенди на българския спорт Валентин Йорданов. 
 
Олимпийският шампион по борба, който има също по 7 световни и европейски титли, е сред най-близките на Камата. Двамата живеят в САЩ и по-рядко се засичат на българска земя. Също от Америка за събитието долетя и легендарната ни лекоатлетка Анелия Нунева. 
 
С Русе завърши вторият летен тур на „Историята", която вече планира своя четвърти тираж. От 50-те хиляди екземпляра са останали само около 1000. 
 
Преди Коледа ще има ново турне из България. А третото „гостуване" зад граница вече е ясно - 6 октомври в Торонто. Организира се и грандиозно представяне в Барселона, заради което книгата вече е преведена на испански.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки