Крушарски отново култов: Ще докарам Локомотив до нивото на Ман Сити!

Бизнесменът защити Боби Михайлов: Знаете ли кога ще имаме пак човек в УЕФА?

Крушарски отново култов: Ще докарам Локомотив до нивото на Ман Сити!

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски направи поредното култово изказване. Бизнесменът обяви, че ще направи всичко възможно "черно-белите" да стигнат нивото на английския шампион Манчестър Сити. Той сподели и любопитни подробности за защитника Стивън Езе.

 
"Не може щабът на Бруно Акрапович да е по-голям от този на Манчестър Сити. Искаше анализатор - окей. Ванчо Траянов сега е в клуба. Или ще вършат това, за което са дошли, или - у лево. Нямам нужда от хора, които да ми дават акъл. Имам нужда от пари. За четири години се вижда, че пътят е правилен. Ако живея така още десет години, мога да докарам Локомотив до нивото на Манчестър Сити", коментира Крушарски.
 
"Дадоха ми списък от 20 футболисти, но тези играчи няма да ги пусна да играят дори в Говедарци. От много години сме приятели с Чавдар Цветков. Има едно качество. Притежава поглед към футбола. Като види човек, може да каже дали става, или не става. Понякога му пречи, че се запъва като магаре на мост. Нито един човек не е седнал с мен да изпие една ракия, за да ми каже, че съм пияница. Да те псуват на майка, е толкова грозно, че няма накъде. Всичко това се случва от отнемане и въвеждане на реда", продъбжи босът на Локо.
 
"Редът в Локомотив е ясен и точен. Който не върши работа, порталът е широко отворен и лети като от Байконур. Няма такъв луд, който да дава пари, без да знае къде отиват те. Трябва да имаш план, върху който да градиш и надграждаш. Аз съм на печалба около 500 000 от тази година", разкри бизнесменът.
 
"Стивън Езе има един мениджър, както всички пияници, които им мътят главите. Има трима-четирима, които се обаждат. Казват ми да им дам Езе, но без пари. Имал за него добра оферта, ама за без пари. Момчетата не са виновни. Толкова им е акълът. Питах Езе: "Кой има оферта за теб, защото не можеше да спираш топката, като дойде в Локомотив. Той в краката беше... И сега е дърво, но е по-малко дърво", добави той.
 
Крушарски защити президента на БФС Борислав Михайлов в днешното "Студио Дерби". Повод за думите му беше въпрос, свързан с изваждането на Михайлов от Изпълкома на УЕФА.
 
"Всички се радваме: "Браво, Боби го махнаха от УЕФА". Батето навремето каза една приказка: "Разберете, сега всички сте против мен, но утре няма да има нито един, който да ви защитава". И кой ще отиде сега там? Кога ще имаме човек в УЕФА? Можете ли да ми кажете вие? На Великден, ама не се знае на кой. Докато аз съм президент, никога повече няма да гласувам за човек от футбола, който да управлява. На това му трябва мениджър", сподели босът.
 
"Боби малко или много изкара няколко години стаж с опитен човек. Имаше от кой да се учи. Кой е Вуцов сега във футбола? Кой може да седне на стола на Боби, след като е минал през тази школа и е откраднал от Иван Вуцов и Иван Славков? Той е копирал и направи нещо до един момент. Базата малко ли е? Ако нямаме човек в УЕФА, няма да имаме нищо. Няма кой да ти помогне", каза още Христо Крушарски.
Община Пазарджик отпуска пари за заплати на Хебър

Очаква се 105 хиляди лева да бъдат преведени на клуба

Стоичков: Оптимист съм за България

Камата смята, че скоро отборът ни ще се класира за голям футболен форум

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

Гонзо избра кой да го наследи в БФС

Кирил Котев ще заеме поста технически директор

Локо Пловдив връща Медвед на Пирин

В момента той е под наем на "Лаута"

Трима национали вече тренират с Левски

Пламен Андреев, Марин Петков и Хосе Кордоба са на линия за Николай Костов

ЦСКА изгуби Де Нойер до края на сезона

Защитникът продължава да се възстановява от контузията в коляното

Интерес от чужбина към Пламен Андреев

Стражът на Левски може да потегли към Западна Европа след края на сезона

Лудогорец към Неделев: Не се предавай!

Вижте посланието към футболиста

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки