Неделев: В някои мачове сме притеснени и не ни се получават нещата

Феновете на Левски им дават крила, допълни футболистът

Неделев: В някои мачове сме притеснени и не ни се получават нещата
Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев коментира загубата от Левски с 1:3 на "Герена" от третия кръг на efbet Лига.
 
Според него пловдивчани са играли сковано, а са имали и малшанса да получат голове в началото на всяко от полувремената. Публиката на Левски пък е оказала голяма подкрепа на домакините.
 
"Левски почна по-добре, поведоха в 10-та минута. Мисля, че след гола се успокоихме, започнахме да играем нашата си игра и закономерно изравнихме в края на полувремето. Изтървахме преди това и още няколко положения.
 
Второто полувреме не знам защо така се получи, Левски ни вкара втори ранен гол и феновете им дават криле, което прави по-закономерно да се успокоят, а ние да сме по-нервни. За съжаление ни отбелязаха и трети гол и всичко приключи. Видяхте Мариани как ни вкара от пряк свободен удар, хубаво го изпълни, а вратарят ни нямаше какво да направи.
 
Не мисля, че новият треньор иска много по-различни неща, опитваме се отново да играем футбол, както и при предишния наставник. Но не знам защо в някои мачове така сме притеснени и не ни се получават нещата. Надявам се занапред да ни се получават и да печелим точки", сподели Неделев.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки