Загорчич проговори: Хвърлихме се яко в мача с ЦСКА

Правят се детински грешки, защото си имаме доста деца в отбора, допълни спецът

Загорчич проговори: Хвърлихме се яко в мача с ЦСКА
Славия не е „полегнала” на ЦСКА при загубата 1:2 в неделя вечерта на стадион „Овча купел". В това се кълне старши треньорът на „белите" Златомир Загорчич.
 
Той беше изключително афектиран от леките голове, които тимът му допусна, както и от получилия се обрат в самия край на двубоя. Поради тази причина Загорчич отказа да говори пред медиите след срещата. Социалните мрежи се напълниха с коментари и майтапи, свързани със съмненията за уреден мач между „червени" и „бели".
 
Повод за това станаха комичните отигравания на играчите на Славия Димитър Велковски и Андреа Христов при двата гола на ЦСКА. Попаденията за гостите заби Евандро за първи успех на „армейците" в шампионата този сезон. След като преспа, Загорчич проговори пред „България днес". Той отвърна с ирония на обвиненията, че Славия е „полегнала" на тима на Гриша Ганчев.
 
„Разбира се, получихме някъде около 2-3 милиона. Постоянно някакви интриги лепят на Славия. Хвърлихме се яко в мача, за какво да си говорим. Всяко едно обръщане на мачовете и при нас, и винаги се твърди, че е уредено. Хайде да гледаме футбола.
 
Вкараха ни два гола, първият с много голяма глупост на нашия футболист. От там се обърна мачът. При втория гол вече имаше напрежение в отбора и се получи това, което не искахме", анализира причините за загубата Загорчич.
 
„Нека всеки си говори каквото иска. Аз съм убеден, че Славия се хвърли в този мач. Не позволихме на ЦСКА да създаде нито едно положение до нашата грешка. Ние си отбелязахме хубаво попадение. Бяхме подготвени за играта на ЦСКА. Най-накрая видяхме една тъпотия и глупост на футболиста X", добави Заги. 
 
Той е притеснен от това, че в отбора има прекалено много млади футболисти и поради това често се допускат грешки. Славия стартира с трудна победа над Витоша (Бистрица), но след това допусна две поредни поражения.
 
„Това е, с което разполагаме в момента. Ще се борим докрай. Ще видим какво ще стане накрая. Имаме си много деца в отбора и затова грешките бяха детински. Превърнахме се в детска градина", завърши треньорът на Славия.
 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки