Ювентус срещу Наполи още във втория кръг на сезона в Серия "А"

Десподов и Каляри стартират с новак

Ювентус срещу Наполи още във втория кръг на сезона в Серия "А"
Шампионът Ювентус и вицешампионът Наполи ще се срещнат още във втория кръг на шампионата в Италия, отреди тегленият днес жребий.
 
"Старата госпожа" ще изиграе първото си домакинство за сезона срещу най-сериозния си конкурент за титлата в последните години в уикенда на 31 август и 1 септември, а преди това ще открие сезона с гостуване на Парма седмица по-рано.
 
Като най-интригуващ в първия кръг се очертава друг мач с участието на Наполи - гостуването на Фиорентина, а сериозна интрига на старта предизвикват и сблъсъците по оста Рим - Генуа между Рома и Дженоа и Сампдория и Лацио.
 
Миланските грандове ще имат на пръв поглед по-лека задача в откриващия кръг, като Интер е домакин на новака Лече, а Милан гостува на Наполи.
 
Отборът на Каляри, в който играе Кирил Десподов, приема в първия кръг друг новак - Бреша, но още във втория кръг ще има сериозно изпитание в лицето на Интер. Във втория кръг е и дербито на Рим, противопоставящо Лацио на Рома.
 
Ударното начало на "Калчото" ще продължи в четвъртия кръг с миланското дерби Милан - Интер, а "дербито на Италия" между Интер и Ювентус е в седмия кръг. Преди това "нерадзурите" ще имат и друг труден мач - срещу Лацио в петия кръг.
 
Като особено интересен се очертава 11-ият кръг, в който Торино е домакин на градския съперник Ювентус, Рома приема Наполи, а Лацио гостува на Милан. За "росонерите" това ще бъде средата на много тежка серия, тъй като в деветия кръг гостуват на Рома, в 12-ия - на Ювентус, а в 13-ия приемат Наполи.
 
Друг по-интересен кръг е 15-ият с мачовете Интер - Рома и Лацио - Ювентус, както и последният за сезона, в който Ювентус ще играе с Рома, а Наполи с Лацио.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки