Тотнъм тресна Реал Мадрид (ВИДЕО)

Хари Кейн отбеляза в 22-ата минута

Тотнъм тресна Реал Мадрид (ВИДЕО)

 Тотнъм надви с 1:0 Реал Мадрид в полуфинален сблъсък от авторитетния турнир Audi Cup, който се играе на “Алианц Арена” в Мюнхен. Хари Кейн отбеляза в 22-ата минута и класира своя тим за финала, който ще се играе утре. Кейлор Навас направи много добър мач за "лос бланкос" и спаси своите от още голове. Многомилионната покупка Еден Азар не се отличи с почти нищо. 

 
Зинедин Зидан заложи на голяма част от основните си фигури във формация 4-4-2. До Карим Бензема в нападение застана Еден Азар. Новата придобивка Родриго получи роля по левия фланг на атаката.
 
Финалистите от Шампионската лига също избраха схема с двама нападатели - Хари Кейн и Хюн-Мин Сон.
Още в първите секунди на двубоя Пауло Газанига трябваше да се хвърля на шпагат и да избива топката току пред Бензема. В деветата минута Ерик Ламела изпъкна с хубав извеждащ пас към Ерик Ламела.
 
Аржентинецът обаче изпусна момента да шутира и беше затворен. В 19-ата Ламела подаде наляво за Дани Роуз, който центрира остро, Серхио Рамос чукна топката към собствената врата, където Кейлор Навас прояви рефлекс. Минута по-късно костариканският страж направи ново силно спасяване, избивайки над гредата след силен удар на Ндомбеле.
 
В 22-ата Спърс стигнаха до попадение след подарък на Марсело. В опита си да запази топката в очертанията бразилецът изведе Кейн. Английският национал изскочи сам срещу вратаря и технично насочи в близкия ъгъл - 0:1. В 26-ата "белите" отвърнаха с много добро положение пред Газанига. Лука Модрич подаде по прекрасен начин към Бензема около дузпата. Френският нападател стреля изключително близо до гредата.
 
В 40-ата испанците организираха скоростна атака. Бензема реши да шутира от дъгата на наказателното поле, отправи атрактивен удар, при който топката прелетя малко над гредата. Като цяло момчетата на Маурисио Почетино създадоха повече голови ситуации, но не вкараха още попадения най-вече заради чудесните изяви на Кейлор Навас.
 
Тимът от "Сантиаго Бернабеу" започна по-силно втората част. В 56-ата минута Марсело проби до аутлинията и подаде към Азар, който имаше време да овладее, но не намери пролука за удар. Две минути по-късно Сон шутира от 20 метра, ала срещу себе си имаше Кейлор Навас, който се придвижи и изби след опасния удар.
 
В 62-ата Навас отново показа класа след изпълнение от въздуха на Деле Али. В 74-ата Марсело центрира към непокрития Родриго, който успя да намери мрежата след неумела изява на Газанига. Страничният съдия правилно беше вдигнал флага за засада и попадението не беше зачетено.
 
Японският талант на Реал Мадрид Кубо Таке нанесе много добър нисък удар, отразен от вратаря на лондонския тим. В 86-ата младокът на Тотнъм Пейрът стреля ниско по диагонала, Навас не помръдна, но гредата спря топката.
 
В другия полуфинал по-късно тази вечер Байерн играе с Фенербахче. Реал Мадрид също ще играе утре, но в битка за третото място.
Реал (Мадрид) се справи с лекота срещу Осасуна при визитата си (ВИДЕО)

"Кралете" вкараха четири гола на противника

Тони Кроос е все по-близо до нов договор с Реал (Мадрид)

Халфът може да остане при мадридчани

Реал (Мадрид) се спаси във Валенсия - 2:2 (ВИДЕО)

Мачът се разви доста интересно

Ас на Реал (Мадрид) е решил да пренебрегне Испания, за да играе за Мароко

Браим Диас няма да защитава цветовете на "фуриите"

От Севиля с жалба срещу телевизията на Реал (Мадрид)

Вижте и каква е причината за това

Голям шок за Реал! Белингам се контузи

Англичанинът реализира два гола във вратата на Жирона, но получи травма

Реал (Мадрид) нанесе разгромна загуба на хита на сезона Жирона (ВИДЕО)

"Кралете" постигнаха успех с 4:0

Във Франция: Мбапе реши съдбата си, напуска ПСЖ и подсилва Реал (Мадрид)

Това ще се случи в края на сезона

Реал (Мадрид) трепери за Рюдигер, под въпрос е за дербито с Атлетико

Германецът е с травма в бедрото

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки