Нов в Ботев Враца аут за месец

Ангел Лясков с разкъсан мускул на бедрото

Нов в Ботев Враца аут за месец
Старши треньорът на Ботев Враца Сашо Ангелов загуби за около месец едно от новите си попълнения. Левият бек Ангел Лясков се контузи по време на двубоя с Локо Пд, загубен с 1:4.
 
Преотстъпеният от ЦСКА бранител записа 90 минути при поражението от смърфовете. Юношата на Литекс почувства болки в бедрото още в началото на мача с пловдивчани, но въпреки това остана на терена през цялата среща.
 
След направените изследвания в София стана ясно, че Лясков има близо 10 сантиметра разкъсване на мускула на дясното бедро.
 
Първоначалните прогнози са, че 21-годишният футболист ще отсъства поне 4-5 седмици. Надеждата на ръководството на Ботев Враца е крайният бранител да се възстанови по-бързо, тъй като има много добра мускулатура.
 
Най-вероятно Лясков дори ще започне възстановителни процедури в столицата, за да работи ежедневно на най-високо ниво и да се върне по-бързо на терена.
 
"Много съжалявам, че се контузих. Яд ме е, защото имам голямо желание за игра. Освен това искам да се отблагодаря на Сашо Ангелов и Ботев Враца, които направиха всичко, за да ми дадат шанс да играя редовно през този сезон. Амбициран съм да се възстановя възможно най-бързо и да помогна на тима", сподели Лясков пред Sportal.bg. 
 
В следващия кръг Ботев гостува на ЦСКА.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки