Лудогорец с огромно признание от Европа

Разградчани в битка с Ювентус, Челси и Шахтьор (Донецк) за награда

Лудогорец с огромно признание от Европа
Българският шампион Лудогорец получи огромно признание от Европа. Разградчани са номинирани за наградата „Повече от футбол“ (#More than a football) на Мрежата Европейски футбол за развитие (EFDN). Призът се връчва за социална ангажираност в обществото.
 
Лудогорец е отличен заради кампанията си #Live Friendship, чиято цел е създаване на по-добра среда за директна комуникация между хората.
 
Проектът е фокусиран върху окуражаването на децата и подрастващите да се срещат лично, да водят активен начин на живот и да съзнават приятелства.
 
За целта „орлите“ имат създадена специална група и набират доброволци, желаещи да бъдат част от мачовете и инициативите на клуба. По този начин се дава шанс на желаещите да се забавляват и спортуват заедно, вместо да комуникират онлайн.
 
В спор за наградата Лудогорец ще се бори с европейските грандове Ювентус, Челси, Шахтьор (Донецк), Вердер и Глазгоу Рейнджърс, както и с датския Мидтиланд, кипърския Аполон (Лимасол) и шотландския Монтроус.
 
През септември номинациите ще бъдат съкратени до четири, а победителят ще бъде обявен около 19-20 ноември, когато в Барселона ще се проведе 13-ата годишна конференция на EFDN.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки