Нова опция пред Неймар, говори се за наем

Вижте подробности

Нова опция пред Неймар, говори се за наем
Продължават да изникват различни медийни версии, свързващи Неймар с напускане на Пари Сен Жермен. Според L’Equipe новият вариант за сделка между ПСЖ и Барселона е преотстъпване с опция за задължително откупуване.
 
Подобно споразумение много прилича на това за Килиан Мбапе, който първата година игра под наем на “Парк де Пренс”, а след това стана собственост на парижани срещу 180 милиона евро.
 
Френското издание обаче твърди, че цената на Неймар не е спаднала до 180 млн., както преди дни писа каталунският вестник Sport. Шейхът на ПСЖ настоява за 300 милиона.
 
Според L’Equipe от “Парк де Пренс” за момента не са склонни на подобна опция за преотстъпване и задължително откупуване през 2020 година, тъй като искат "свежи" пари, за да намерят заместник на бразилеца.
 
От Париж са поставили крайна дата за развръзка на сагата - 10 август, когато започва Лига 1. До момента не е имала официална оферта за Неймар, а просто неформално запитване от страна на Барселона - 40 милиона евро плюс Филипе Коутиньо и Иван Ракитич, което дори не е било прието за разглеждане.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки