Швиерчок: Това, което правя в тренировките, дава резултат

"Не мисля за пропуснатата дузпа срещу Ференцварош", заяви нападателят на Лудогорец

Швиерчок: Това, което правя в тренировките, дава резултат

Нападателят на Лудогорец Якуб Швиерчок коментира пред DIEMA SPORT представянето си, а и на отбора срещу Валур в Лига Европа. Полският нападател реализира последните два гола, след като влезе като резерва и оформи крайното 4:0.

 

„Най-важното е, че спечелихме и продължаваме напред. Колкото до моята смяна, получих две добри подавания и свърших работата си. Най-важното е, че това, което правя на тренировките – да работя здраво, дава резултат. Ако не бях получил добрите пасове от моите съотборници, щеше да е трудно да вкарам”, коментира Швиерчок.

 

„Не мисля, че това е изкупление за дузпата срещу Ференцварош. Сега съм фокусиран върху следващия момент и не мисля за тази дузпа. Мисля, че дори в Исландия бяхме значително по-добрият отбор, а днес го затвърдихме. Там изкуственият терен бе труден за нас, а днес показахме как играем”, продължи той.

 

„Можех да завърша с хеттрик, но в крайна сметка съм щастлив. Сега трябва да се фокусираме в първенството и после ще мислим за ТНС. За мен е трудно да бъда резерва, но всеки ден тренирам много усърдно. Фокусиран съм върху работата, която трябва да свърша и в съзнанието ми е само това. Ако тренираш здраво, головете и мачовете ще дойдат. Не мисля дали ще започна или не, а винаги давам 100% от себе си, всичко е въпрос на тренировки”, завърши Якуб Швиерчок.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки