Ламар Одъм си падна по секси затворничка

Агресивната дама нападнала свое бивше гадже

Ламар Одъм си падна по секси затворничка
Скандалният баскетболист Ламар Одъм има ново гадже. Бившата звезда от НБА беше хванат от таблоида ТМЗ да се натиска с мургава красавица.
 
Часове по-късно стана ясно, че мацката е Сабрина Пар. 32-годишната фитнес инструкторка е била 6 месеца в затвора. Тя е призната за виновна по обвинение в побой и домашно насилие.
 
Агресивната дама нападнала своето бивше гадже  през май 2015-а, когато той съобщил, че я напуска. Сабрина треснала завалията с купа и му пуснала кръв. Набитият момък се обадил на 911 и получил седем шева.
 
 
Ламар Одъм беше женен за Клоуи Кардашиян, но се разведе с нея през 2013  г.  Бившият играч на Лос Анджелис Лейкърс и Лос Анджелис Клипърс в момента е без отбор. 39-годишният ветеран дори планира да играе във Филипините, за да си върне формата.
 
 
В своята биография той разказва как е използвал редовно кокаин и е преспал с над 2000 жени. Раздялата с Клоуи настъпи, като заплаши хубавицата с убийство. Самият той разкри как Кардашиян също не е цвете за мирисане. Сестрата на Ким пребила от бой стриптийзьорка по време на сексоргия.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки