Евандро: В ЦСКА трябва да вярваме, че можем да бием всеки отбор в света

"Готови сме за Зоря", заяви нападателят

Евандро: В ЦСКА трябва да вярваме, че можем да бием всеки отбор в света

Нападателят на ЦСКА Евандро беше избран за играч №1 на третия кръг в efbet Лига. Той вкара двата гола за "червените" при успеха с 2:1 над Славия. Днес бразилецът беше награден, след което говори пред медиите.

"Много съм щастлив, че бях избран за играч на кръга. Благодаря на всички, които са гласували за мен, а също и на моите съотборници, ръководството и треньорите, без които нямаше да съм тук.

Готови сме за Зоря. Треньорът ще ни даде точни указания за този мач. Трябва да сме много концентрирани за Лига Европа, а след това ще мислим и за дербито с Лудогорец. Много е трудно да се играе през 3-4 дни, но имаме силен отбор, който трябва да покаже какво може.

Във футбола е нормално един отбор да се движи нагоре и надолу. Но за голям отбор като ЦСКА никой не иска това да се случва - да сме надолу. Успяхме да излезем от тази ситуация, в която бяхме попаднали в началота на сезона.

Трябва да вярваме, че можем да се справим с всеки отбор по света. Аз съм човек, който вярва във възможностите си и в тези на съотборниците ми. Футболът е доста изравнен.

Нямах впечатление от Зоря, но треньорът ни даде информация. Трябва да я използваме, за да изиграем мача на 100% и накрая да победим. Сега ми се дава повече шанс да играя, започвам да показвам качествата си. Всеки треньор си има свой начин на работа. Люпко Петрович ни вдъхва голямо доверие и ни кара да правим нещата правилно", каза Евандро.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки