Брюж излъга Динамо Киев (ВИДЕО)

Реваншът на 13 август в Киев

Брюж излъга Динамо Киев (ВИДЕО)

Белгийският Брюж победи с 1:0 у дома украинския гранд Динамо Киев в първия мач от третия квалификационен кръг на Шампионската лига.

 

Украинците се включиха от тази фаза на надпреварата и стартираха със загуба, което оправда предварителните очаквания, че домакините са фаворит в тази среща.

 

Двубоят започна със ситуация пред вратата на Брюж, като украинците претендираха за игра с ръка, но реферът не посочи дузпа. Той обаче даде такава в 37-ата минута за нарушение на Караваев, която беше реализирана от лидера на Брюж Ханс Ванакен.
 
 
През втората част отборът на треньора Александър Хацкевич заигра по-активно. В 61-ата минута защитник на Брюж изби топката от голлинията. Новото попълнение на Динамо Жерсон Родригес се включи добре, като негов удар отдалеч беше отразен от защитник на Брюж.
 
В 82-ата минута Брюж можеше да стигне до втори гол след грешка на Гармаш, но ударът на Скрейверс мина край вратата. Така Динамо запази шансове да продължи напред, като всичко ще се реши в реванша на 13 август в Киев.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки