Анчелоти се раздразни на въпрос за Хамес

Ето какво заяви наставникът на Наполи

Анчелоти се раздразни на въпрос за Хамес

Наставникът на Наполи Карло Анчелоти нетипично за себе си демонстрира известно раздразнение във връзка с опитите на клуба да привлече Хамес Родригес от Реал Мадрид. Италианецът заяви, че в момента колумбиецът се обсъжда необосновано много в публичното пространство, а сетне добави, че няма представа как стои въпроса с друга трансферна мишена – Ървин Лосано от ПСВ Айндховен.

Снощи „везувиани” отстъпиха с 1:2 от Барселона в приятелски мач и това беше тяхната първа загуба по време на летните проверки. Анчелоти изрази оптимизъм от поведението на своя тим, който е стоял много равностойно срещу испанския шампион. „Хареса ми отборът, момчетата играха с много характер и според това, което показахме в предишни контроли като тези срещу Ливърпул и Марсилия”, анализира италианският тактик.

„Изправихме се срещу отбор, който е известен на всички и който разполага с много качество. Ако не си организиран срещу тях, ще допуснеш гол.”

„В същото време бяхме ефективни и успявахме да запазим ритъма в нашия дрибъл. Може би имахме повече положения в сравнения с Барса. В събота имаме още един мач и сме уверени, че можем да се справим добре срещу един велик тим.”

„Хамес? Твърде много се говори за него, а за Лосано не знам нищо. Пазарът затваря в края на август, така че нека почакаме и ще видим какво ще стане”, добави Анчелоти.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки