Ботев Вр ще спира Черно море с трима вратари

Илиан Илиев ще продължава положителна статистика

Ботев Вр ще спира Черно море с трима вратари
Треньорът на Ботев (Bp) Сашо Ангелов ще спира непобедения до момента тим на Черно море по нетрадиционен начин - с трима вратари.
 
Това не е шега, а специалистът наистина взе трима стражи в групата за мача - титулярът Краси Костов, както и Христо Митов и Йован Лучич. Причината за това странно решение е късата резервна скамейка. Така, за да запълни групата, Сашо Ангелов записа трима вратари.
 
Иначе рефер на мача ще е Петър Костадинов. Негови помощници ще са Георги Дойнов и Никифор Велков. Четвърти съдия е Георги Димитров, а съдийски наблюдател - Костадин Стоичков.
 
Варненци заемат трето място във временното класиране с 8 точки, като нямат загуба до момента. Врачани пък са 11-и със само 3 пункта, спечелени с успех над Витоша (Бистрица). В лагера на домакините твърдят, че нямат здравословни проблеми. Мачът пропуска наказаният Филип Ждерич.
 
Черно море излиза в днешния мач срещу Ботев (Bp) със самочувствието на отбор, непознаващ вкуса на загубата след първите четири кръга. След последните две домакински равенства срещу Етър и Славия, при малко повече шанс пред гола, дори имаше възможност да се запишат още две победи.
 
И в тази среща наставникът на варненци Илиан Илиев няма да изневери на познатия си офанзивен стил на игра. Със сигурност той ще се довери на познатата единадесеторка от последните срещи. Пред вратаря Иван Дюлгеров като двойка централни защитници ще играят Хантакиас и Енчев, а бекове ще са Виктор Попов и Цветомир Панов.
 
Капитанът Панайотов и Андраде ще оперират в халфовата линия. Изнесен пред тях и зад нападателя Иса ще е маневрения Родриго Енрике, а Минчев и Ндонгала трябва да тормозят бековете на врачани по крилата.

 

Левски обяви кога пуска билетите за ЦСКА

Двата тима играят на 7 април

Шестима национали на Ботев отново при "канарчетата"

На "Колежа" се готвят за Черно море

ЦСКА плати над 3 млн. лева на НАП

Левски вече не фигурира след длъжниците

Община Пазарджик отпуска пари за заплати на Хебър

Очаква се 105 хиляди лева да бъдат преведени на клуба

Стоичков: Оптимист съм за България

Камата смята, че скоро отборът ни ще се класира за голям футболен форум

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

Гонзо избра кой да го наследи в БФС

Кирил Котев ще заеме поста технически директор

Локо Пловдив връща Медвед на Пирин

В момента той е под наем на "Лаута"

Трима национали вече тренират с Левски

Пламен Андреев, Марин Петков и Хосе Кордоба са на линия за Николай Костов

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки