Адска жега в Пловдив стряска Арда и Локо

Очаква се днес да има поне две прекъсвания заради високите температури

Адска жега в Пловдив стряска Арда и Локо
Адската жега в Пловдив притеснява сериозно Арда и Локомотив преди днешния двубой на "Лаута". Според прогнозите на синоптиците за началото на двубоя под тепетата се очакват горещини от около 35 градуса.
 
Мачът започва в 17:45 часа и ще бъде предаван пряко по Диема спорт.
 
"В момента сме в Пловдив и термометрите показват 39 градуса. И това около 90 минути преди началния час на срещата. Не ми се мисли какво ще е утре", сподели пред "Тема спорт" Стамен Белчев вчера към 16:30 часа. 
 
От лагера на черно-белите също изразиха притеснения. 
 
"Събраха ни се доста мачове, а горещините допълнително ще повлияят", казаха от "Лаута".
 
Очаква се Никола Попов поне на два пъти да прекъсва срещата, за да могат играчите да се освежат. Фенове и на двата отбора коментираха, че не виждат какъв е смисълът да се иска от клубовете осветление, а мачовете да се играят в най-големите горещини.
 
Вчера от топлото време възнегодуваха и от лагерите на Ботев Пловдив и Царско село, чийто мач започна в 18:00 часа.
 
Както е известно, двубоят днес е на "Лаута", но домакин се води Арда. Феновете на кърджалийци ще бъдат настанени в сектор А - блок 2 и 4, сектор В - новите блокове със седалки. За там ще се влиза през сектор Б.
 
За привържениците на Локо пък са предвидени сектор А - блок 1 u 3, трибуна "Бесика" и "Трибуна Спортклуб".
 
Именно очакваното горещо и задушно време ще откаже доста от желаещите да гледат двубоя. Ръководството на Арда обаче организира транспорт за своите запалянковци.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки