Солскяер похвали новите, но и размаха пръст след разгрома над Челси

„Рашфорд също бе невероятен, а голът на Марсиал е типичен за един голям нападател“, каза Оле

Солскяер похвали новите, но и размаха пръст след разгрома над Челси

„Бяхме невероятни през второто полувреме – стабилни в защита и отлични на контраатака.“

Думите са на Оле Гунар Солскяер след категоричната победа с 4:0 на Манчестър Юнайтед в дербито с Челси от първия кръг на английската Висша лига.

„Имахме късмет, че ние открихме резултата преди почивката, но след паузата се успокоихме и заиграхме така, както искаме“, каза норвежецът.

„Момчетата работиха много усърдно по време на лятната подготовка. Все пак, в колкото по-добро физическо състояние си, толкова по-добре можеш да се представиш на терена. Имаме обаче още върху какво да работим, а и това е само началото“, допълни Оле, който бе помолен да коментира представянето на дебютиралия централен защитник Хари Магуайър, пристигнал наскоро от Лестър срещу рекордната за бранител сума от 80 млн. паунда.

„Той направи точно това, за което го купихме – бе над всички и в двете наказателни полета, а освен това изнасяше много спокойно топката. Хари е истински лидер, така че с него, Де Хеа и Виктор Линдельоф можем да бъдем спокойни в защита.“

„През лятото привлякохме трима чудесни състезатели и големи характери, така че сме щастливи. Уан-Бисака игра на ниво, а Даниел Джеймс влезе от пейката и се разписа. Няма нищо по-хубаво от това да вкараш пред феновете на Юнайтед, повярвайте ми!"

"Маркъс Рашфорд също бе невероятен, а голът на Антони Марсиал е типичен за всеки голям нападател. След 4:0 не можеш да мечтаеш или да искаш нищо повече, но трябва да останем здраво стъпили на земята, защото имаме какво да подобряваме. Допуснахме доста неточности. Знаем обаче как искаме да изглеждаме и постепенно нещата ще се случат. Сега най-важен е този страхотен старт на сезона.“ 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки