Акрапович за Езе: Имам план Б и план С

"В много добра форма сме и съм сигурен, че имаме шанс да поднесем изненада"

Акрапович за Езе: Имам план Б и план С

Имам план Б и план С, но най-добре ще е план А със Стивън Езе. Той е важен играч за мен и отличен футболист, който може само да помогне на отбора, обяви треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович по повод визовите неволи на нигерийския защитник. Утре "свърфовете" гостуват на Сграсбург в реванша от от третия квалификационен кръг на. Локомотив допуснаха поражение с 0:1 у дома.

 
"Всеки треньор иска да има на разположение всичките си играчи, те да са във форма и отлично подготвени. В случая ние имаме проблем. Последната ми информация е, че Езе трябва да вземе френска виза утре, да се качи на самолета за Франкфурт и после да се присъедини към нас. Сами преценете за какъв стрес и напрежение говорим. Стивън е момче с характер и желание за игра, но не знам доколко ще е подготвен в тази ситуация. Дано пристигне навреме, ще го чакаме", каза Акрапович, който допълни, че Един Бахтич има здравословен проблем и със сигурност няма да играе.
 
"Трябва да влезем в мача без голямо напрежение, това искам от момчетата, да не се притесняват, да покажем добра игра и да успеем да продължим напред", добави той.
 
"В първия мач рано останахме с 10 човека, и не беше никак лесно. Публиката много ни помогна, за да се вдигнем. Смятам, че предвид обстоятелствата играхме добре и показахме, че не сме за подценяване. Ще се опитаме отново да затрудним Страсбург. Те са силен отбор, но ние искаме да се докажем. За нас това ще е безценен опит. В последно време сме в много добра форма и съм сигурен, че имаме шанс да поднесем изненада. Публиката няма да ни притесни. Напротив - дори ще ни мотивира. В първия мач нашият стадион беше пълен и усещането беше сякаш на трибуните има 30 000. Ще покажем, че умеем д аиграем добър футбол и няма от какво да ни е страх", добави Акрапович.
 
"Ще се радваме да играем 120 минути с малко късмет и добрата форма, всичко е възможно", каза още треньорът на Локомотив Пловдив.
Локо Пд със "синьо" оръжие на "Овча Купел"

Мартин Петков картотекиран

Локо Пд пусна билетите за Етър

Двубоят е в петък

Крушарски е категоричен: Томаш остава начело на Локо (Пловдив)

Босът на "смърфовете" прие спокойно загубата от Крумовград

Крушарски след резила: Вадим поуки да се променяме!

"Динко Хоркаш ще седи на пейката, щом не иска да преподпише", запъна се босът на Локо (Пловдив)

Томаш обяви групата на Локо (Пловдив) за мача с Арда

Вижте и кои са избраните футболисти за мача

Бивш футболист на Локо (Пловдив) подсили шампиона на Бахрейн

Лукас Салинас вече е ново попълнение на Ал Халдия

Берое се справи с Локомотив (Пловдив) в голов екшън (ВИДЕО)

Заралии спечелиха с 3:2 срещу "смърфовете"

ОФИЦИАЛНО: Локо Пд представи бивш играч на ЦСКА

Баи е четвъртият нов на "Лаута" тази зима

Локо (Пловдив) надделя над дубъла си в учебна игра

"Смърфовете" изпробваха играчи на проби в този тест

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки