Митков: Тази загуба трябва да ни мотивира

19-годишният футболист влезе след почивката, но негов страхотен удар беше спасен от Шевченко

Митков: Тази загуба трябва да ни мотивира

Талантливият нападател на ЦСКА Митко Митков беше крайно разочарован от отпадането на тима от Лига Европа. Младокът направи дебют в евротурнирите при поражението с 0:1 от Зоря (Луганск). 19-годишният футболист влезе след почивката, но негов страхотен удар беше спасен от Шевченко.

 
 
"Разочарованието е огромно. Очаквахме да вземем победата. Видяхте, че не ни дадоха дузпа, след това дойде червеният картон и стана много трудно. Очаквахме да победим. Имахме такава нагласа. На полувремето ми казаха да загрявам по-бързо. Притесних се малко в началото, но след първите две-три отигравания се успокоих. Удобно ми е да играя на тази позиция, няма проблем, че съм влязъл на мястото на Евандро.
 
 
Тръпката е по-голяма, по-бързо се играе в Европа, но нямам такъв опит, за да определя каква е разликата. Пред треньора всички се трудим, той решава кой да играе. Не вярвам, че ще са позитивни нещата в съблекалнята, след като сме загубили. Колективът е добър, след тази загуба трябва да се мотивираме още повече и да станем шампиони", коментира Митков след мача пред BTV.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки